Barras de labios-ysl-red

Min skönhetslista

College mode

skönhet-stock-foto

Jag tror att de flesta av oss känner till en önskelista. Många av oss har förmodligen en. Jag tycker att önskelistor är lite svåra att konceptualisera. Vanligtvis är listan väldigt lång och jag är i början av mitt liv så jag tycker att det blir mer en lista med resolutioner, snarare än motiv för framtida händelser som jag vill göra.

Men en lista över skönhetsändamål var något jag gjorde under mitt andra år på gymnasiet, och till min förvåning uppnådde jag dem alla. Att ha en lista över saker som jag skulle vilja göra i en mycket specifik del av mitt liv gör det lättare för mig att ha kul att göra det.

Så jag bestämde mig för att kombinera tanken på en önskelista med en lista över skönhetsupplösningar. Utan fler inledningar, här är min skönhets önskelista!

Läppstift-ysl-röd

1. Behärska teknikerna

Om jag tog den tid som jag normalt använder för att titta på YouTube-videor och spendera den på att arbeta med smink, skulle jag definitivt tjäna ett par timmar i veckan. Jag vet hur man kombinerar och jag vet hur man gör utseende som jag är nöjd med, men när det gäller supertekniska och komplexa utseende har jag ingen aning. jag skulle vilja kärlek att lära hur man gör bra skurna veck, superskarpa ögonskuggvingar och haloögon.

Jag skulle också gärna vilja finslipa min grundrutin lite mer. Jag har fet hud, men de flesta stiftelser ser torra ut på min hud, så det är mina mål att hitta en bra hudförberedelserutin och långvariga produkter.

2. Investera i en hudrutin

Min mamma är en kvinna som aldrig använde smink och alltid ser fantastisk ut och yngre än hon verkligen är. Jag bär smink minst fyra eller fem dagar i veckan och jag bryr mig inte alls om det. Jag antar att det finns mycket smink på min hud och Jag vill att min hud ska se lika bra ut som hennes.

Jag började använda solskyddsmedel varje dag och jag har en grundläggande rutin, men jag vill investera i serumet, ögonkremen, arbetena. Som student har jag inte alltid pengar att investera i avancerade produkter, men dyra är inte alltid bättre, så jag försöker bara ta dig tid för min hud.

3. Låt oss prata om ingredienser

Förra året var jag grym, så alla mina skönhetsprodukter är nu grymma. Nästa, vad jag vill göra är att fatta bättre beslut med ingredienserna i mina produkter, antingen av köpa vegansk eller ren skönhet, eller vet vad den långa ingredienslistan betyder.

DIY-produkter är också något jag vill prova. Huden är dess största organ, så du borde veta vad jag lägger på det.

rödhårig-kvinna-i-park

4. Släpp håret

Jag har varit ganska äventyrlig med håret när det gäller klippning och färg, men det finns två saker jag verkligen vill göra. Ett, Jag vill bli röd. Jag är irländsk, och även om många irländare har brunt hår och gröna ögon, min eldiga personlighet passar rött hår. Mitt naturliga hår är ganska mörkt, så den nyans jag vill ha skulle kräva blekning av mitt hår. Jag måste bara ta steget!

Det andra jag vill göra är raka mitt huvud. Hår är något som är så trassligt med kvinnlighet, och jag vill se hur jag definierar min skönhet utan den. Jag brukade ha kort hår, men det var när jag gick i gymnasiet och det blev aldrig rakat. Vem vet om jag någonsin kommer att prova, men det är bara hår, och det kommer att växa tillbaka.

5. Piercingar

Jag inkluderade kroppsmodifikationer i min skönhetskategori, men naturligtvis gör inte alla det. Jag har en piercing i näsan, men när det gäller öronen har jag bara en piercing i loben.

Jag älskar öronhåltagning och har sett flera öronhåltagningar De ser läckra och subtila ut så de fungerar även om du befinner dig i ett fält med en konservativ klädkod (som jag är). Öronhåltagning tar lång tid att läka, så jag tror att jag inte har fått några som jag vill än.

Vad finns på din önskelista för skönhet?

Har vi samma mål? Låt mig veta vad du vill göra!