'Mi régimen se centra en una parte del cuerpo a la vez'

‘Min regim fokuserar på en del av kroppen åt gången’

'Min regim fokuserar på en del av kroppen åt gången'

TV-skådespelaren Shaleen Malhotra säger att hon älskar sitt träningspass och tycker om att arbeta på sina problemområden i gymmet.

Min träningsplanJag tränar regelbundet. Jag gillar en behandling som fokuserar på en del av kroppen åt gången. Till exempel riktar styrketräning kroppens kärnmuskler.

Min dietSom varannan timme. Till frukost har jag tillagat ägg och müsli med skummjölk och kokosnötvatten. Jag har fyra hårdkokta ägg två timmar efter frukost. Till lunch har jag en halv grillad kyckling eller något grillat med sallad följt av en proteinshake. Två timmar efter lunch har jag kokt ägg igen. Till middag har jag sallad och soppa följt av en proteinskaka. Jag dricker också minst 6-7 liter vatten. Förutom frukost konsumerar jag kokosnötvatten hela dagen.

Mina problemområdenMin abs. Även om jag försöker så hårt tenderar de att försvinna snabbt. Förutom detta är mina kärnmuskler också mycket svaga.

Mina styrkorAxlar och ben. Jag brukade vara en bowler så mina axelmuskler är starka och mina ben är alltid tonade.

(Som sagt till Gayatri Deshmukh)