estadisticas web Skip to content

Min höstmakeupstil: Djärva ögonbryn och bärläppstift

College mode

Djupt läppstift är lika allestädes närvarande på hösten som bronzer på sommaren. Men hej, det måste finnas en anledning till att det är så populärt, eller hur? Jag personligen älskar det bär läppstift eftersom jag är lat och jag gillar saker som får mig att se ut som en mycket mer detaljerad människa än jag verkligen är. Och om jag kan uppnå det utseendet på mindre än fem minuter, ännu bättre!

Mitt favoritutseende är så enkelt som det låter: en preparerad panna, concealer, mascara och en bärläppfärg. (Och naturligtvis fuktighetskräm och solskydd!) Här är vad jag använder:

Ögonbrynsprodukter

Från vänster till höger:

Maybelline Brow Drama Eyebrow Sculpting Mascara – $ 8

Sephora Collection infällbar pennpenna – $ 12

Anastasia DipBrow Pomade – $ 18

Jag växlar mellan dessa tre produkter, beroende på hur många gånger jag trycker på snooze-knappen. När jag har bråttom skjuter jag Maybelline mascara för en subtil men snygg look. Men om du har mycket tunna ögonbryn kanske den här produkten inte är något för dig eftersom trollspetsens spets är ganska stor.

Jag gillar också Sephora ögonbrynspenna eftersom det har ett superfint tips för exakt applicering. Den mjuka kolfärgen är perfekt för mitt svarta hår / ögonbryn eftersom den inte ser så hård ut som svart och den ser inte för röd ut som vissa bruna pennor gör.

När jag har lite mer tid att förbereda, gillar jag att använda Anastasia DipBrow Pomade i ebenholts. Detta ger mig de mest dramatiska (men ändå trovärdiga naturliga) ögonbrynen.

Concealer

Maybelline Fit Me Concealer – $ 7

NARS Radiant Creamy Concealer – $ 12 – $ 29

På senare tid har jag försökt fokusera på att göra min hudvårdsrutin perfekt och har använt mindre foundation som ett lyckligt resultat. Men jag har fortfarande fläckar här och där så jag har provat olika doldare. Min favorit är NARS Radiant Creamy Concealer (i vaniljsås); det är inte för rinnande eller för torrt, det blandas bra och stannar hela dagen. Tyvärr är det ganska dyrt och jag fick nyligen slut på resestorleken $ 12 jag köpte.

För att hjälpa mig tills jag får en påfyllning (tittar på dig, VIB-försäljning!), Försökte jag Maybelline Fit Me Concealer i Sand, som ska vara ett lur för NARS. Jag tycker att konsistensen är för flytande (vilket gör det svårare att dölja bara en liten fläck) och det skrynklas lite, men för priset är jag ganska nöjd med det! Det fungerar också bra som en concealer under ögonen.

Mun

Revlon Balm Stain in Crush – $ 6

Denna lilla bebis är min nya favoritläppsprodukt! Jag har ett par av det andra Revlon Balm Stains (Honung är en perfekt “mina läppar men bättre” nyans) men jag fick nyligen denna nyans vid en Target run. Det är en mättad vinröd färg som börjar återfuktas och är något ljus och bleknar jämnt under dagen och lämnar en blåbärsfärg som ser naturligt ut.

Enligt en klasskamrat som komplimangerade mig för den här läppfärgen är det ett trevligt bluff för Glossier’s Generation G i Jam. Och det är bara en tredjedel av priset!

Att du trodde?

Gillar du bärläppar? Vilket är ditt favoritmakeup? Låt oss veta i kommentarerna!