Meghan Markle 15 de julio de 2018 La camisa de £ 69 de Meghan acaba de poner esta tendencia clásica en el mapa Wimbledon-chic.

Meghan Markle den 15 juli 2018 Meghans £ 69-skjorta satte bara den här klassiska trenden på Wimbledon-chic karta.

Meghan Markle den 15 juli 2018 Meghans £ 69-skjorta satte bara den här klassiska trenden på Wimbledon-chic karta.

Det var en svägersdag för Kate Middleton och Meghan Markle på Wimbledon idag, eftersom de två dök upp på deras första soloutflykter tillsammans. De deltog i Serena Williams match, eftersom Markle är en nära vän till tennisstjärnan. Kom ihåg när Serena hade tofflor till Markles bröllop med prins Harry för ett par månader sedan?

För tillfället valde Markle en super preppy £ 69 Polo Ralph Lauren skjorta och matchande baggy byxor. Kan MM vara den nya Jenna Lyons och återuppliva preppy mode igen? Det är mycket möjligt, med tanke på att tröjan sedan har sålt slut. Även om det inte är förvånande med tanke på hertiginnan av Sussex makt att påverka detaljhandeln. När det gäller tillbehör valde Markle Illesteva solglasögon och en Maison Michel hatt, som ser identisk ut med en han bar på Wimbledon 2016. Även om det tekniskt sett fortfarande är mammaledigt steg Kate Middleton ut i en mönstrad vit klänning av Jenny Packham, en designer som hertiginnan av Cambridge har använt många gånger tidigare.

Bläddra ner för att se hennes tennisutseende.