estadisticas web Skip to content

Mattifierande löstsättande pulver som inte lämnar dig som Casper

Mattifierande löstsättande pulver som inte gör att du ser ut som Casper

Bläddra för att se fler bilder

Att sätta pulver är ett solidt steg efter foundation som många av oss inte skulle drömma om att hoppa över, särskilt de av oss med fet hud (och de av oss som precis som en sammet-slät matt yta). Förutom att hålla olja och glans i kontroll hela dagen, hjälper pulveriseringspulver också att avsevärt förlänga slitstiden för foundation och concealer, samtidigt som det ger en jämn duk för alla andra hudvårdsprodukter. appliceras ovanpå (kontur, rodnad, överstrykningspenna etc.). Lösa härdande pulver hjälper inte bara till att matta underlaget med översprutning, de hjälper också till att förfina utseendet på stora porer, oskärpa strukturen och jämna utseendet på fina linjer.

De bästa matta pulverna bör dock inte torka ut så mycket att du har en jämn, jämn yta eller hud som känns tät och obekväm. det handlar om balans, eller hur? De bästhärdande pulvren tenderar att ha en mycket finmalt konsistens och ger oljekontrollfördelar utan att huden blir torr och strukturerad. Efterbehandlingspulver sätter din grund och ger huden en mjuk fokusfinish som efterliknar Instagram-filtret. Makeupartister älskar också att använda pulver på modeller och kändisar på grund av dess förmåga att glida smidigt över huden för att uppnå en Facetune-liknande finish. Men om du ska vara på en händelse med blixtfotografering, vill du gå efter en tonad formel snarare än en vit om du vill undvika en spöklik effekt från kamerans tillbakablick. Framåt har vi avrundat några av våra favoritmatta pulver för en slät, icke-porös duk.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

1. Coty Airspun Setting Powder

coty airspun

Coty.

Detta pulver har en liten aning färg men blir mer eller mindre genomskinligt när det appliceras på huden. Supermjuk formel diffunderar ljus och lämnar huden utseende filter.

2. Maybelline Fit Me Loose Setting Powder

Maybelline.

Detta efterbehandlingspulver kommer vara lägger till lite mer täckning och färg till din foundation, men även om den inte är helt genomskinlig ändrar den inte färgen på din foundation under.

3. NYX Mineral Wear härdningspulver

NYX mineralpulver

NYX.

Detta lyxiga inställningspulver ger din finish en matt men hudliknande finish som aldrig ser kakad eller för torr ut. Denna formel ger bara en nypa extra pigment för en mer komplett täckningsfinish.