Tabla de cortar de madera

Matlagning med stil: DIY skärbrädor

Träskiva skärbräda

Att laga mat och laga mat kan vara en daglig rutin, men det behöver inte vara tråkigt! Se till att omge dig med snygga köksredskap och hela matupplevelsen kommer att kännas på en helt annan nivå! Idag fokuserar vi på DIY skärbrädor, där du kommer att skära grönsaker, kött, bröd, ost, vad du än vill! Vissa av dem är gjorda från grunden och andra förbättras, om du redan har en vanlig skärbräda och inte känner för att kasta bort den. Redo att göra själv? Hacka, hugga!

Färgkodad skärbräda

Färgkodad skärbräda

Detta är inte bara ett fantastiskt DIY-projekt, det är också ett riktigt användbart livshack för personer med allergier eller andra kostspecialiteter. Färgkoda dina skärbrädor så att du aldrig blandar ihop dem och det finns ingen rädsla för korskontaminering! Om du älskar hur det ser ut, få handledning på Dream a Little Bigger.

Enkla skärbrädor

Enkla skärbrädor

Gillar du att hålla fast vid traditionen och är kär i klassiska träskärbrädor? Skaffa dig en av dessa enkla skärbrädor som kan göras helt efter dina mått och som passar dina behov perfekt. Hur många kan säga att de har en anpassad skärbräda? Att helt enkelt inspirera ger oss privilegiet!

Trio av träskärbrädor

Trio av träskärbrädor

Att ha en uppsättning skärbrädor till hands är viktigt för varje kock! De gör det så mycket enklare att organisera en brunch eller middag och du kan också använda dem för att visa lite snacks! Om du vill att denna trio av skärbrädor ska vara en del av ditt kök, gå till Censational Girl!

Skärbräda i trä

Skärbräda i trä

Var inte undan för denna rustika godhet! Kan du dagdrömma om att servera din frukost på denna skärbräda gjord av en träskiva? Vi antar att det måste ge dig en känsla av att vara i en stuga, känna dig mysig medan du äter en stark frukost innan en dag full av äventyr! Följ anvisningarna på The Birch Cottage så kommer det att kännas så här varje dag!

Randig skärbräda

Randig skärbräda

För en traditionell skärbräda med en touch av klass, leta inte längre än DIY Pete! Denna randiga skärbräda är precis vad du behöver för din månatliga vin- och ostfest! Lägg all din kärlek i honom medan du gör det, beundra honom sedan i många år framöver!

Bränd träskärbräda

Bränd träskärbräda

The Nest har en riktigt enkel idé för att uppdatera en enkel skärbräda; Vedeldning! Nu kräver den här tekniken en stadig hand och tålamod, men när du väl har fått tag på den har du friheten att dekorera din skärbräda med vilket mönster du vill och därmed göra den unik!

Geometrisk skärbräda

Geometrisk skärbräda

Skaffa vänner med geometriska former! Gör dig själv till en unik skärbräda utan konkurrens! Det ger ditt kök välbehövlig livfullhet och öppnar dörrarna för massor av Instagram-foton av din mat som visas i det! Våra måltider måste vara välsmakande, men att designa dem korrekt är lika viktigt! Läs mer på Oh Happy Day.

Antika skärbrädor

Antika skärbrädor

Hur man gör gamla skärbrädor? Craftberry Bush har svaret! Om moderna köksredskap inte tilltalar dig, är du säker på att klia på dig för alla gammaldags saker! De är det perfekta valet när du förbereder familjerecept!

Blockera skärbräda

Blockera skärbräda

Denna skärbräda är inte ett skämt. Dess voluminösa utseende säger att den är redo att klara allt! Om du menar allvar med att klippa och behöver att din skärbräda är tung och stabil, inte lätt skadad, så är det här! EHow har instruktionerna för denna blockskärbräda!

Skärbräda

Skärbräda

Här är en annan skärbräda som omedelbart tar hand om din matskärm. Det fungerar som en bricka och som sådan tjänar den två syften samtidigt! Använd den för att skära mat, ta sedan brickan till dina gäster och servera dem det läckra mellanmålet. Denna idé är med tillstånd av The Creativity Exchange.

Ananas skärbräda

Ananas skärbräda

Du behöver inte ta skärbrädorna för allvarligt! Du kan göra en rolig ananasformad skärbräda och den kommer att fortsätta göra sitt jobb! Det kommer också att få dig att le varje dag när du bär det, för att inte tala om det kommer att påminna dig om att äta lite frukt! Poppytalk delar detaljerna!

Målade skärbrädor

Målade skärbrädor

Det är fantastiskt omvandlingen lite färg kan göra! Måla handtagen på dina skärbrädor i valfri färg och se hur de förvandlas direkt för dina ögon. Oavsett om du väljer mjukare eller mer levande nyanser hjälper My Fabuless Life dig att komma dit!

Redo att snacka med stil?