Man Cave Must-Have: DIY flasköppnare

Man Cave Must-Have: DIY flasköppnare

Man Cave Must-Have: DIY flasköppnare

Det är svårt att föreställa sig en mer unik och nödvändig bit att visa och använda i ett hem än en handgjord flasköppnare. Det är ett av de mest förbises element som kan göra alla hem så mycket mer festliga. Du kan placera den inuti en riktig “mansgrotta”, du kan hänga den ute där du underhåller dina gäster, ta ut den bara vid speciella tillfällen eller göra den till den bästa farsdagsgåvan. Oavsett tillfälle eller display, dessa DIY flasköppnare kommer att tjäna dig bra!

1. Planköppnare

Snickeri är en färdighet som mycket uppskattas av de som vill bidra med sin del till det inre av sitt hem. Om du har några enkla träskivor till hands kan du snabbt skapa en unik flasköppnare som hänger på väggen och aldrig går vilse i en kökslåda. Shanty 2 Chic visar hur!

2. Magnetisk flasköppnare

En magnetisk flasköppnare är en bra idé om du inte tål tanken på att behöva ta tag i flasklocken så att de inte faller till marken. Rugged Fellows Date har en handledning för en flasköppnare som håller fast vid sig själv tack vare en magnet! Vi älskar enkelheten i detta trick!

3. Modern flasköppnare

En elegant och modern flasköppnare är den perfekta presenten för alla män i ditt liv! Det är en av de gåvor som är väldigt användbar i många år och inspirerar de begåvade att ha det bra med de närmaste när de delar några drinkar! Ta reda på hur denna flasköppnare är gjord hos Rogue Engineer!

4. Industriell flasköppnare

Det visar sig att Rogue Engineer har en annan fantastisk idé för att öppna flaskor – den här med ett mer robust industriellt utseende! När den är monterad på väggen utmärker den sig definitivt med sin mörka polerade träfärg, vilket ökar din interiör även när du inte använder den.

5. Återvunnen träflasköppnare

Det bästa med DIY-projekt är möjligheten att använda det material du redan har till hands för att skapa något nytt och därmed undvika att spendera mycket pengar på nya och dyra material. Ta en titt på hur Making Manzanita gjorde dessa vackra återvunna träflasköppnare.

6. Elegant målad flasköppnare

Om din heminredning är snygg och färgstark, kanske en rustik flasköppnare inte passar i den, men detsamma kan inte sägas för Curbly’s målade flasköppnare, som har ett väsentligt modernt utseende och utstrålar lekfullhet tack vare den upplyftande tonen i Blå färg.

7. Skalleflasköppnare

Vill du att din flasköppnare ska vara väldigt avantgarde och helt unik? Du hittar inte en bättre kombination än den här skalleflasköppnaren från eHow! Det ser inte riktigt ut som en flasköppnare alls, vilket gör att den smälter in som en vanlig väggdekor, bara för att imponera på åskådare när du äntligen använder skalens mun för att öppna en ölflaska!

8. Fars dag flasköppnare

Att välja en present till fars dag kan vara lite stressande. Du vill välja något trevligt men praktiskt. Vi kan inte tänka oss en bättre gåva än en personlig flasköppnare med ett personligt meddelande! Live Craft Love kommer att visa dig hur!

9. Rustik flasköppnare

En tjock flasköppnare i trä har ett härligt rustikt utseende som kan ge en bit natur in i vilket hem som helst. Det är en anmärkningsvärd bit som kommer att uppskattas mycket och kanske till och med överföras till nästa generationer! Låt praktiskt taget hjälpa dig att skapa det!

10. Konstnärlig flasköppnare

Om du brinner för konstnärliga inredningsstycken och inte orkar hålla saker i ditt hem snygga, är en konstnärlig flasköppnare precis vad du behöver. Vi förstår att du inte kan låta något så enkelt som en flasköppnare se vanligt ut, så The Printable Project kommer att visa dig hur du lägger en konstnärlig känsla på den.

11. Hängande flasköppnare

När du är någon som älskar att underhålla har du säkert en speciell plats i ditt hem att umgås med gäster, oavsett om det är en matsal eller ett stort bord i trädgården. Skulle det inte vara en bra idé att kunna hänga en flasköppnare där? Sadie Seasongoods har några tips och tricks för att få detta att hända!