Tutorial de maquillaje de San Valentín

Makeup Tutorial: Makeup från dag till natt Leta efter alla hjärtans dag

College mode

Alla hjärtans sminkhandledning

Känner du det? Känner du kärleken? Ingenting känns bättre än att känna kärlek. Det var en lämplig återgång till a Det är så korp avsnitt eftersom det är Alla hjärtans dag! (Ja, nästan.)

Den här veckan samarbetade jag med den underbara Michelle som skapade en dag-till-natt-outfit för den speciella dagen. När ditt outfitval är klart kommer jag att visa dig hur du matchar det med en Valentine smink som kan förlängas på natten.

Sidanot: Om du är ny på makeup och behöver vägledning rekommenderar jag att du tittar på min grundläggande ögonhandledning för att lära dig allt om de olika teknikerna och termerna, samt en detaljerad steg-för-steg-guide för att applicera ögonmakeup.

Under dagen:

Låt oss börja med utseendet dagtid. Applicera bara concealer, foundation, etc., som vanligt, följ sedan stegen nedan för att lära dig hur du skapar en vacker ögonmakeup look för alla hjärtans dag. Jag försökte hålla hela mitt sminkapotek säkert, så du kanske redan har några av dessa produkter som lurar i din samling!

Steg 1:

Makeup V-Day 1

Klicka på bilden för att förstora den.

Till att börja med förberedde jag mina lock med en matt skuggpinne. Jag använder den för att den låter min ögonskugga stanna längre och applicera smidigt, och den döljer också missfärgning (som vener eller rodnad). Den ljusa färgen hjälper också ögonskuggan att se mer levande ut. Vanliga grundfärger, som Urban Decay Primer Potion, hjälper till i livslängd och livskraft, men en ljus bas ger ytterligare hjälp.

Skuggpinnen som jag använde var Jordana Cosmetics 12 HR Made To Last Eyeshadow Pencil ($ 3,99) i “Continuous Almond.” Jag hittade min på min lokala Walgreens.

Steg 2:

Makeup V dag 2

Klicka på bilden för att förstora den.

Därefter applicerade jag en veckfärg på a bronzer. Ja det är korrekt. Jag använde en bronzer för min ögonmakeup. Du har antagligen en bronzer som ligger runt, så applicera den på ditt veck.

Är du inte säker på vad ett veck är eller var du ska placera en veckskugga? Ta en titt på min grundläggande ögonskugghandledning för att lära dig mer om ögonskuggor än du någonsin trodde var möjligt att lära sig.

Bronzern jag använde är New York Color Wheel Mosaic Face Powder ($ 4,50) i “All Over Bronze.” Jag virvlade helt enkelt min veckborste (Real Techniques Deluxe Crease Brush från deras startpaket) i bronzer, sedan jag applicerade den på min veck för att få den färg jag ville ha.

Steg 3:

Elf Baked Eyeshadow

Klicka på bilden för att förstora den.

Efter det applicerade jag en glittrande rosa guldögonskugga. Jag använde elf Baked Eyeshadow ($ 3) i “Toasted” (en av mina favoritögonskuggor hela tiden) med skuggborsten (elf Essential Eyeshadow Brush fungerar). Jag fuktade min pensel om det är vått, skopade sedan upp produkten från pannan.

Bakad makeup, som ögonskuggan ovan, formulerades för att bäras våt. Så oroa dig inte för att förstöra din ögonskugga, för den är gjord för det. Förbi med den våta ögonskuggan, kommer det att öka intensiteten och få produkten att lysa POP. Det är därför det är en av mina favoritögonskuggor.

blank ögonskugga

Ser du hur ljus skuggan ser ut?

Steg 4:

Makeup V dag 4

Klicka på bilden för att förstora den.

Därefter tog jag en brun eyeliner (jag använder NYX Slide on Pencil ($ 8) i “Brown Perfection” – och justerade min övre franslinje. Jag använde också eyeliner för att skapa en tjockare linje och “skugga” det yttre hörnet, som visas på bilden ovan.

Detta kommer att fungera som vårt yttre hörnet mörk färgså gärna applicera bara lite om du vill ha ett mer subtilt utseende eller lägg till mer om du gillar det rökiga utseendet. Som alltid kan du justera utseendet efter behov för att passa din personliga smak.

Steg 5:

Makeup V dag 5

Klicka på bilden för att förstora den.

Jag använde sedan en liten fläckborste – Real Techniques Mini Shading Brush från deras Mini Brush Trio ($ 10) – för att fläckar och släpper ut det yttre hörnet. Jag lade till mascara i mina övre och nedre fransarna och suddade ut lite brun eyeliner i botten.

För kvällen:

Jag vet att utseendet dagtid har många steg, men nattutseendet kräver bara ytterligare tre steg. Lägg bara till det i din ögonmakeup under dagen för en sensuell nattblick. Dessutom behöver du bara tre produkter, så oroa dig inte för att packa hela din makeupkollektion i din väska.

Ögonmakeup:

Det första du behöver är tejp. Ja, du läste det korrekt, pannband.

Cfvnight1

Skala av en bit klar tejp och lägg den sedan på baksidan av handen för att ta bort eventuell klibbighet. Rikta in den från botten av fransraden till slutet av pannan, som visas ovan. Detta kommer att vara vår guide för att skapa en mörkare rökigt öga, och fungerar också som en guide för bevingad foder.

grumligt öga

Du behöver då en svart eyeliner. Jag använde NYX Slide on Pencil ($ 8) i “Jet Black.” Precis som när jag raderade den bruna eyeliner tidigare, gör samma sak med en svart eyeliner, med tejpen som en guide. Känn dig inte dålig om du kom på bandet, för det är det det är för att upptäcka eventuella fel.

Så det tredje du behöver är en liten fläckborste att fläcka den svarta eyelinern. Jag använder samma som jag använde tidigare. Återigen, om du inte vill bli för tung, använd lite eyeliner. Om du känner dig mer vampyr, öka applikationen. Anpassa det efter ditt humör!

Det färdiga utseendet:

Valentine makeup med mörka rökiga ögon

Klicka på bilden för att förstora den.

Så här ska det se ut när du har tagit bort tejpen. Om du vill ha en hård kant, ta din liner och tryck den mot tejpen. På det sättet när du tar bort det kommer det att ge dig en skarp linje.

Läppfärg:

Färdig Valentine's Makeup Tutorial

Klicka på bilden för att förstora den.

Jag ville visa dig två olika läppalternativ. Om du känner dig sensuell, gå till en bärröd. Till vänster använde jag Rimmel London Show Off Matte Lip Velvet ($ 5,99) i “Meteroic Matte.”

Om du vill följa “ett fokus” -regeln (dvs. göra ögonen eller läpparna i fokus), prova a neutral läppfärg. Till höger har jag Wet ‘n’ Wild Fergie Velvet matt läppfärg (kan du berätta vad min favoritläpp är?) På “Timeless Chick”, som du hittar i Walgreens butiker för 3,99 dollar.

Vad tycker du?

Jag hoppas att Michelle och jag hjälper dig att skapa det perfekta utseendet för alla hjärtans dag! Vilket läppstift bär du på Alla hjärtans dag? Kommer du att prova denna makeup look? Låt mig veta vad du tycker i kommentarerna. Om du har några frågor, ställa och jag kommer att göra mitt bästa för att svara på dem. Fram till nästa gång, ciao!