Maquillaje 29 de enero de 2020 Todos los consejos profesionales que necesitarás para crear el ojo de gato estilo años 60 de Selena Gomez Twiggy, Cher y Selena saben lo que pasa.

Makeup 29 jan 2020 Alla proffstips du behöver för att skapa Selena Gomez 60-talskattöga Twiggy, Cher och Selena vet vad som händer.

Makeup 29 jan 2020 Alla proffstips du behöver för att skapa Selena Gomez 60-talskattöga Twiggy, Cher och Selena vet vad som händer.

När det gäller sport avundsvärt smink har Selena Gomez alltid varit i framkant. Hon är inte rädd för att ta risker, och med hjälp av sin betrodda makeupartist Hung Vanngo har sångaren visat hur man enkelt kan dra av varje blick, från discokularlock till snygga läppar.

För deras senaste spektakulära utseende påminde duon oss att överdriven kattögonmakeup inspirerad av 60-talet är en miljö som vi mycket skulle vilja bjuda in till 2020. Det djärva kattögat, eller vingen, som det är mer känt Casual, det är en av de klassiska sminkstilarna som ser lätt ut men som faktiskt kräver mycket skicklighet för att utföra bra.

Tillfälligt har vi varit på spåret efter den perfekta bevingade linern under en tid. Vi har länge frågat våra bästa makeupartistvänner om deras råd om att uppnå det perfekta kattögat, så bläddra ner för de bästa produkterna och teknikerna du behöver för att leva ditt bästa Selena Gomez-liv (via Twiggy och Cher). .