Maquillaje 13 de septiembre de 2020 El maquillaje con infusión de cuidado de la piel es la mayor tendencia de belleza de AW20, y estoy aquí para eso Dígale adiós a los brotes provocados por el maquillaje.

Makeup 13 sep 2020 Makeup med hudvård är AW20: s största skönhetstrend, och jag är här för det.

Makeup 13 sep 2020 Makeup med hudvård är AW20: s största skönhetstrend, och jag är här för det.

Medan jag verkligen älskar och uppskattar smink och all dess skönhet, uppskattar jag verkligen inte vad det gör med min hud. Bara en dag med en heltäckande foundation kommer sannolikt att lämna mitt ansikte torrt, besvärat och full av utbrott. Du förstår, medan de flesta sminkar är utformade för att få dig att se bäst ut på kort sikt, gillar huden att andas och smink tillåter inte nödvändigtvis det.

Medan en fullständig täckning en gång var alla som någon ville ha, har åren gått, men trenderna har gått mot ett mer tillgängligt och friskt utseende. Och vi har kämpat för det från början, för vad vi inte älskar med strålande, naturligt utseende? Problemet är dock att de flesta av oss fortfarande längtar efter lite täckning. Och så går vi in ​​i den onda cirkeln att vilja anta en tydlig hudfärg, dölja brister med sminkformler som orsakar uppdelning och bryts upp igen.