Maquillaje 11 de junio de 2020 Este nuevo color de marca de belleza en línea combina con tu base, y estoy impresionado. Creo que es el futuro.

Makeup 11 juni 2020 Den här nya skönhetsmärkesfärgen online matchar din grund och jag är bortblåst. Jag tror att det är framtiden.

Makeup 11 juni 2020 Den här nya skönhetsmärkesfärgen online matchar din grund och jag är bortblåst.  Jag tror att det är framtiden.

Ärligt talat visste han att frågesporten var mer djupgående än andra han hade gjort, men han var fortfarande inte övertygad om att det skulle fungera. Jag hade redan provat några saker från Il Makiage innan jag beställde min foundation (jag tyckte den bakade höjdpunkten och foundation var underbar), så jag visste redan vad jag kunde förvänta mig ur ett varumärkesperspektiv.

Hela saken är förvånansvärt snygg, med hög effekt, men ändå bärbar och känns lyxig. Jag får allvarliga MAC-vibbar från det här märket. Med tanke på detta och med vetskap om att du bara har en grund tillgänglig, förväntade jag mig en fullständig täckning matt formel. Men det som kom, blåste verkligen bort mig.

Först och främst är skuggan perfekt. Så mycket att jag någon gång var helt övertygad om att jag borde ha inkluderat information om de toner jag redan använder, men jag vet att jag inte gjorde det. Mellan att ta frågeformuläret och ta emot min produkt hade jag faktiskt blivit lite solbränd, så jag hoppades att det skulle bli lättare än vad jag helst skulle vilja. När jag först applicerade den på borsten var jag orolig för att den skulle se lite lätt ut, men när jag applicerade allt jobb. Formeln blir våt och blank, byggbar men erbjuder fortfarande betydande täckning, och viktigast av allt för mig är finishen matt men anmärkningsvärt naturlig och torkar inte alls.