College Fashion

Lyxig smink för mindre: Så Choix Makeup Sample Service Trial

College mode

Beauty Box-prenumerationer är en otroligt populär trend inom smink just nu. Du kan inte slå på din dator utan att se en annons för en ny sminkbox! Även om det är fantastiskt att ha flera alternativ, kan det vara svårt att berätta de goda rutorna från de dåliga. Jag tog mig själv att undersöka några alternativ och se vad jag kunde hitta! En som fångade min uppmärksamhet var Så Choix.

Så Choix erbjuder en prenumerationslåda för $ 15 per månad där prenumeranter kan välja mellan fem anpassade prover av vilken produkt som helst på webbplatsen. Tillåter kunder att prova lyxiga sminkprodukter från märken som Chanel, Tom FordY Yves saint laurent till ett överkomligt pris. Förutom sin månatliga låda erbjuder So Choix möjligheten att köpa enskilda prover för $ 5 vardera. Det finns också ett poäng / kreditsystem som andra prenumerationstjänster.

Läs vidare nedan för att se de viktigaste för- och nackdelarna med denna tjänst!

En av mina So Choix-provrutor

Fördelar:

  • Enkel åtkomst till prover: Makeupprover kan ibland vara ett besvär att få i varuhus, men So Choix gör det enkelt genom att leverera dessa prickar direkt till din dörr. Detta är en stor fördel om du bor längre bort från butikerna som säljer dessa lyxmärken. Du behöver inte ens lämna huset för att tillfredsställa dina dyra sminkbehov!
  • Stor kostnad / kvantitet av produkten: De flesta avancerade produkter säljs sällan, så det här är ett utmärkt tillfälle att prova dem för mindre. Proverna innehåller stora mängder produkt, så du får en bra avkastning på din investering. Dessutom får du ytterligare 5 $ rabatt på full storlek med din kredit.
  • Inga begränsningar för provtagning: Den största fördelen är att du kan prova absolut vad som helst, inklusive rodnader, pressade pulver och läpp- och ögonpennor. Du kan knappast någonsin få prover av dessa produkter på platser som Ulta och Sephora, såvida det inte är en del av en “present med köp” -kampanj.

Bas-, primer- och pulverprover

Medsols uppifrån: 1 | 2 | 3 | 4

Nackdelar:

  • Mascara-prickar saknas: Det största problemet jag har med So Choix är med mascara-färgrutorna. Mascara sitter längst ner i en liten behållare och den billiga trollstav som följer med klarar det inte genom större delen av produkten. I bästa fall kan den täcka hälften av trollspöet. En annan stor nackdel är att du inte kan testa själva mascarastaven. Även om detta är praktiskt av praktiska skäl, begränsar det din förmåga att testa produkten.
  • Intresset förlorade snabbt: Det finns ett brett utbud av produkter mellan varumärken, men jag kämpade för att välja saker att prova runt min tredje månad. Kanske berodde det på att jag redan hade provat allt som fascinerade mig eller på grund av att nyheten i tjänsten försvann, men jag kämpade definitivt med att välja minst en produkt för att fylla min lista med fem prover.
  • Det inkluderar främst lyxmärken: Även om det är fantastiskt att ha en tjänst som bara provar lyxprodukter, ingår de flesta av dessa märken inte i den genomsnittliga personens budget, mycket mindre i en college-flickas budget. Den här tjänsten kan generera mycket mer intresse om de inkluderar mer vanliga shoppingmärken, som Too Faced eller Urban Decay, som är lite mer prisvärda och lockar studenter bättre.

Mascara och läppprover

Från vänster till höger: 1 | 2 | 3 | 4

Slutlig dom:

Så Choix är definitivt en unik tjänst och har många fördelar, men Jag tror inte att ett månadsabonnemang är värt det just nu.. Det är ett utmärkt sätt att prova de vansinnigt dyra produkter som normalt inte finns i din budget (som en $ 100-bas), men samtidigt kan dessa höga priser verkligen hindra dig från att få ut det mesta av den här tjänsten.

Jag kommer att säga är det Så Choix det är fantastiskt att uppdatera din webbplats så att den inkluderar nyligen lanserade produkter och nya varumärken. De har gjort ett fantastiskt drag nyligen genom att förgrena sig till populära märken till en något lägre prislapp, som Tarte och Origins. Om de fortsätter att göra fantastiska förändringar som detta kan So Choix snart bli ett framstående namn på marknaden för prenumerationslådor.

Vad tycker du?

Tror du Så Choix Det är värt ett försök? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Ursprungligen publicerad den 19 juli 2016

Läsarinteraktioner