estadisticas web Skip to content

Lizzos konsertkläder | Vad man ska ha på sig för Lizzos ‘Cuz I Love You Too’-turné

College mode

Vad man ska ha på en Lizzo-konsert: Lizzo-konsertdräktidéer för alla kroppstyper

Melissa Viviane Jefferson (också känd som Lizzo) är en amerikansk sångerskrivare och rappare. Hans meteoriska uppgång till berömmelse kom två år efter lanseringen av hans första vanliga singel. Sanningen gör ont, som dök upp 2019 Netflix film, Någon cool (Taylor Swift är ett fan!)

Innan Sanningen gör ont Att få dragkraft bland allmänheten och i förlängningen topplåtarna hade Lizzo släppt många EP-skivor och album. Hans senaste studioalbum För att jag älskar dig debuterade som nummer 6 på Billboard 200 innan den omfördelades med en lyxversion som inkluderar hitsinglar. Sanningen gör ont Y Barn.

Jag blev nyligen ett fan av Lizzos arbete, främst efter att ha fått förfrågningar i mitt senaste konsertinspirationsinlägg för att täcka hennes badass modeestetik och ge hennes stilinspiration. För jag älskar dig också utflykt.

Många av er frågade vad man skulle ha på sig på en Lizzo-konsert. Som alltid CF-läsare är din önskan mitt kommando.

Albumet är inget annat än direkt brand och jag kommer att få en stor FOMO eftersom biljetterna till Lizzos show i Dublin redan är slutsålda.

Oavsett är det mitt fel att sova med den här fantastiska, mångsidiga kroppspositiva sångaren. För er som deltar i För jag älskar dig också turné, här är några Lizzo konsert outfit idéer för alla kroppstyper! Av extra stor storlek till hög till liten flickaJag kommer att försöka förkroppsliga den positiva inställningen hos Lizzos inspirerande kropp i mina framtida inlägg!

Lizzo Look 1: Sanningen gör ont

Lizzos största framgång hittills, Sanningen gör ont, inkapslar verkligen För att jag älskar dig centralt budskap: vad du borde Älska dig själv Innan du kan älska någon annan (låter bekant?)

Sanningen gör ont se Lizzo prata med sina sång- och rappande färdigheter, i ett hiphop-spår som kommer att bli han Genombrottssång för årtusenden runt om i världen.

I MV gifter sig Lizzo: hon själv? Men inte på ett läskigt sätt, Sue Sylvester. Sanningen gör ontMeddelandet är bemyndigande, med texter och video som tyder på att en partner inte äntligen kan slutföra dig. Det är upp till dig att älska dig själv, och när du gör det händer magiska saker.

För denna Lizzo-konsertdräkt bestämde jag mig för att skapa en outfit inspirerad av hennes brudestetik. Jag har främst inkluderat plusstorlekar för alla kurviga kvinnor! Ganska liten sak Y ASOS de har särskilt bra plusstorleksintervall, så tänk definitivt på dem för din nästa online shoppingrunda!

Lizzo Look 2: Juice

Juice är den andra låten som jag tog från För att jag älskar dig. Det var den ledande singeln från originalalbumet, med en rolig, bubblande 80-tals retro-MV.

Med en dansrutin som påminner om den av Olivia Newton John1981 singel Fysisk, Av Lizzo Juice är en annan fängslande och oemotståndlig ledtråd om kvinnlig egenmakt.

Trots att hon har kul Många fantastiska kläder i musikvideon, min favorit av Lizzos utseende måste vara den här: a glamorös grön klänning med en matchande fjäderboa och glittrande tillbehör.

För den här lilla frågan bestämde jag mig för att gå med saker för en lång figur. Som en lång tjej (jag är 5’10) kan jag intyga att det ofta är svårt att hitta kläder som passar min längre kropp.

För höga tjejer är problemet ofta längden på klänningen, kjolen och byxorna. Det är därför den här salvia gröna midiklänningen (från Buhuhög rang) uppfyller alla krav.

Kombinerat med en skarp vit fuskpälsjackaoch några söta mulor, denna Lizzo-konsertdräkt är glamorös och väderpassad för en höstkonsert.

Ja. är en lite merMen vilket bättre tillfälle att bli glamoröst än en Lizzo-konsert?

Lizzo Look 3: Bra som fan

För mitt slutliga Lizzo-utseende blev jag inspirerad av Sanningen gör ont“upplösning psalm kompis, Bra som fan. Hämtad från deras EP 2016 Kokosolja, spåret föregick Lizzos kommersiella framgång och blir nu en välkänd virushit i sig.

Bra som fan är en bubblande energisalm där Lizzo dra i håret, kolla naglarna Y känns AMAZING efter ett svårt uppbrott.

Även om det faktiskt är lättare sagt än gjort, Bra som fan det är spåret du * behöver * spela när du vågar ut i världen igen efter upplösningen.

Ovanstående outfit är toppen av casual stil enligt min mening. I frisörsalongsscenerna i MV bär Lizzo en söt helt svart look som inkluderar en mesh-topp, svart bralet och kontrasterande khakijacka.

För denna Lizzo-konsertdräkt har jag inkluderat produkter för alla små damer Där ute! Dessa Rio Island läderbyxorna är från märket utmärkt och omfattande petite sortiment, vilket innebär att de alltid slå din fotled på rätt plats. Punktering.

Vad tycker du om vår guide om vad du ska ha på en Lizzo-konsert?

Är du ett fan av Lizzos musik och budskap? Deltar du i För jag älskar dig också utflykt? Vilket av dessa Lizzo-inspirerade utseende var din favorit? Har du en publikationsförfrågan? Låt mig veta i kommentarerna nedan, jag kan inte vänta med att höra från dig!