¿Buscas el camino correcto mientras practicas yoga?  Te contamos

Letar du efter rätt väg när du tränar yoga? Vi säger er

Letar du efter rätt väg när du tränar yoga?  Vi säger er

När du följer en yogavideo online eller deltar i en yogakurs finns det vissa instruktioner som du hör varje gång du tränar yoga. En av de glömda men viktigaste yogainstruktionerna är att fokusera på en viss punkt. Hur många av er följer verkligen din blick medan du gör yoga? Många av oss. Men din ögons position i yoga är lika viktig som positionen för andra delar av kroppen när du utför en pose. Hans blick kallas Drishti-blicken, vilket är en taktik som förbättrar hans övning. Drishti är fokuspunkten där du fokuserar din uppmärksamhet. Denna kontaktpunkt stöder din anpassning, fokus, balans och koncentration, låt oss säga yogaexperter. När syn används tillsammans med avsikt berättar den för resten av kroppen hur formen ska vara.

Drishti-blicken är viktig under yogaställningar, men för att verkligen märka dess effekter måste du prova det medan du försöker balansera poser. När du till exempel gör trädet när du balanserar din kropp på ett ben, bör din blick riktas mot något som inte rör sig. Detta ökar ditt fokus och ger dig något konkret att fokusera på när din kropp försöker anpassa sig.

Blicken hjälper till att upprätthålla en övergripande balans när du gör yoga.

Utseendet i dina ögon betyder hur resten av kroppen sätter sig i en pose. Om du till exempel gör en kobra pose tvingar du att sänka din syn hela nacke, huvud och ryggrad. När du ser framåt och uppåt uppmuntrar du övningar för att öppna bröstet och hjärtat för att fungera bättre.

När du koncentrerar dig vrider din kropp mer adekvat och djupare och hjälper därmed till bättre hållning. När vi gör yoga fokuserar vi mer på rörelse och andning, men när vi börjar fokusera på ögonen gör det att vi kan ansluta de två första komponenterna ännu bättre. Faktum är att fokusera på utsikten är porten till att uppmärksamma inåt. När ditt sinne börjar vandra tenderar dina ögon att röra sig i rummet. Om dina ögon vandrar, kommer dina tankar att vandra också. Din blick kan hjälpa dig att vara närvarande i kroppen och hjälpa till att förena ditt sinne genom rörelse. Så nästa gång du gör lite yoga, håll din ögonposition i åtanke för en bättre upplevelse.