Lecciones que deseo conferencia

Lektioner som jag skulle vilja veta: hur man klär på en konferens

College mode

Lektioner jag vill föreläsa

mig deltog nyligen i en nationell konferens i Washington DC med flera vänner. Medan mina vänner hade det enkelt tog de bara med en kostym, tjejerna kämpade mer med vad de skulle packa.

Medan många kan övervägas professionell outfitDet var ett tufft jobb att skapa kläder som inte bara passade för vädret utan också kunde blandas och matchas. Nämnde jag att allt måste passa in i en handbagage? De förpackningstips jag skrev om våren är oerhört hjälpsamma i den här situationen, och jag fortsätter fortfarande att använda dem för alla resor jag tar, vare sig det är i affärer eller för skojs skull.

Men om du någonsin befinner dig i en liknande situation och inte vet vilken typ av kläder och accessoarer du ska ta med, är jag här för att hjälpa till. Nere skapade jag kläder baserat på vad jag hade på konferensen. Tre av stilarna innehåller ett professionellt måste-ha-plagg, medan den fjärde är en idealisk reseensemble för flyg eller långa bilresor.

1. Resedräkt

Professionell reseklädsel

Produktinformation: Leggings – Madewell, Handväska – Longchamp, Flats – Zara och blus – UNIQLO

När jag bestämde mig för vilken klädsel jag skulle ha på flygplatsen insåg jag att jag skulle göra det bära något bekvämt men professionellt, om du måste använda den för konferensen. Med detta i åtanke hade jag faktiskt J.Crew’s Pixie Pants, ett par byxor som är väldigt sköna men har förmågan att klä sig snyggt eller avslappnat.

Över byxorna satte jag på mig en löst knäppt utan rynkor Det skulle kunna ersätta en av mina skjortor om mat eller smink spillde på mig under konferensen. Jag tog ett par neutrala platta skor att bära på flygningen (de var väldigt lätta att ta på och ta av för TSA-kontroll) och kastade min skrynklade jacka över armen om flygningen var kall.

För min tote väska tog jag med mig min Longchamp. Det var den perfekta väskan eftersom den är vattentät, lätt att fälla och smälter in i resten av påsarna som andra hade på konferensen (jag rekommenderar faktiskt att du tar med en mapp för att hålla koll på papper snarare än en väska).

2. Den flirtiga kjolen

Vad man ska ta med till en konferens

Produktinformation: Klackar – GUESS, Skjorta – UNIQLO, kjol – J.Crew och blazer – Topshop

Detta var vad jag bar på dag ett, och jag älskar känslan av denna outfit som ett första intryck. Jag älskar faktiskt den översta kjolen; Är han Flared kjol J.Crew och det har varit fantastiskt vid många olika tillfällen. I denna outfit parade jag ihop den med en mångsidig strukturerad kavaj, neutrala klackar och en blus. Det är väldigt feminint men professionellt.

Kjolen finns i en mängd olika mångsidiga färger, som vit, svart och marinblå, men Jag valde denna nyans av grönt för sitt subtila färgtillskott.; Jag vill hellre inte gå med i havet av svartvitt om det inte är nödvändigt. Med den här färgen valde jag att använda neutrala toner för resten av kläderna – jag ville sticka ut men inte markera.

3. Den klassiska svarta klänningen

Professionell kostym svart klänning

Produktinformation: Klänning – Dorothy Perkins, Flats – Zara, Pearls – Banana Republic och Blazer – Topshop

Varje tjej måste ha en klassisk svart klänningoch jag är så upphetsad över dem att jag har flera. Klänningar är förmodligen mitt favoritplagg; Varför bära byxor om du inte behöver?

Med denna klassiska LBD kanaliserade jag Audrey Hepburn med pärlor, ytterligare en neutral jacka (Om du vågar, välj en fin säsongsfärg) och bär samma lägenheter som din reseutrustning. Neutrala skor är super mångsidiga för resor när du bara bär handbagage.

Det här utseendet kan enkelt kläs med ett par neutrala klackar istället för flats. Glöm inte att packa några par strumpbyxor också; Jag har en personlig preferens för tråkiga nakna lår för komfort (de verkar mindre benägna att bryta också).

4. Starka byxor

Lektioner jag önskar konferensbyxor

Produktinformation: Knappar – J.Crew, Pants – H&M, Blazer – H&M and Flats – Tory Burch

Jag hade den exakta klädseln till konferensen: en vit skjorta med knappar, svarta byxor och en brun jacka. mig Jag kombinerade knapparna på min jacka med guldlogotypen på mina skor. Jag trodde att det var en förändring från den typiska uniformen och jag älskar att blanda svarta tillbehör med bruna.

Jag tog med mig denna outfit för dagen då jag visste att jag inte skulle vilja oroa mig för att av misstag visa upp dem på bordet; det är det sista jag vill tänka på några dagar. Och om något hände (låt oss säga en olycklig rip eller tåre), skulle de svarta byxorna du bar på flygningen vara en Perfekt Byte av byxorna utan att någon märker det.

Överraskande nog, även med alla mina kläder som kunde blandas och matchas (vem vet verkligen om du bär samma byxor två gånger?), Lyckades jag ha en helt packad resväska. Dock, Jag kände mig säker i mina kläder på konferensen, och det visade definitivt i min arbetsmoral och utseende..

Kommentarer

Vad tycker du om dessa fyra konferensdräkter? Vilka är några av de tips du använder när du bär professionella kläder? Låt oss veta vad du tycker i en kommentar nedan!