estadisticas web Skip to content

Lektioner du önskar att du vet: Hur man kan stoppa nagelbit

College mode

Hur man slutar bita naglar

Som en nagelbitareJag har provat många olika metoder för att försöka bryta vanan. Vissa tycktes hjälpa (även om bara några veckor), men många misslyckades. Jag doppade mina fingrar i jalapeno pepparjuice varje morgon, täckte dem med plåster och kramade sig åt de mikroskopiska bilderna av vad jag hade lagt i min mun, men ingenting tycktes fungera.

Men efter nio år med kronisk nagelbitning kunde jag äntligen avbryta mitt andra år. I dagens inlägg delar jag mina tre bästa metoder på hur man slutar bita naglar, samt några berättelser om min erfarenhet av var och en:

1. Knäpp naglar

Akrylspikar

Produktinformation: Snöflingor – Etsy, Stripes – Etsy, amerikanska flaggan – Urban Outfitters

Det här var en av metoderna som jag älskade att ständigt försöka: om jag inte kunde ha långa naglar kunde jag åtminstone limma långa naglar.

Den enda nackdelen med detta var svårigheten jag hade med att ta mig igenom dagliga uppgifter – du skulle bli förvånad över hur svårt det kan vara att öppna en läskburk eller blixtlås med jeans med superlånga naglar. Och naturligtvis verkade mina falska naglar alltid lossna vid de mest olyckliga ögonblicken, särskilt de ögonblick när jag inte märkte det. Vanligtvis gick hon genom skolan med bara åtta naglar intakta.

Detta var dock utan tvekan ett av de mest smärtfria sätten att bryta vanan Jag fick mig att passera. De enda frågorna jag var tvungen att ta itu med var att bita genom plast och komplexiteten i att komma igenom dagen med extremt långa naglar. (Även om arkivering lite av dem definitivt skulle ha hjälpt!) Detta var totalt sett en framgångsrik metod för mig.

2. Nagellack

Lektioner jag önskar nagellack

Produktinformation: Från vänster till höger: Essie, Essie, Deborah Lippman, OPI och Nordstrom

Nagellack var en bra förebyggande metod (varför skulle du vilja förstöra något så vackert?), Men det kan tas till nästa nivå om väljer en polermedel med dålig smak speciellt formulerad för nagelbett.

Innan du provar det här, låt mig berätta, det har gått fyra år sedan jag kom nära något liknande detta, och jag minns fortfarande min första reaktion. Jag plockade upp min Bite It-flaska under första året på CVS-gymnasiet, och jag kommer ihåg instruktionerna som sa att jag skulle måla om mina naglar med den två gånger om dagen för att förhindra att polisen bleknade. Jag tittade på TV och lade ofrivilligt ett finger i munnen för att bita. Smaken var helt motbjudande; Jag önskar att jag hade min reaktion på video nu.

Även om smaken är sämre än du kanske tror, ​​fungerar den här produkten verkligen. Jag kunde se min tillväxt dagligen, och eftersom mina naglar inte täcktes av färgat polermedel eller akryl, var det väldigt motiverande att kunna se kortsiktiga resultat. Tyvärr, när jag simmade igen, skulle mitt nagellack omedelbart lossna halvvägs genom uppvärmningen och jag skulle komma ut ur poolen med naglarna helt bitna. Om det inte hade varit för det tror jag definitivt att jag skulle ha kommit över min vana vid den tiden.

3. Släng handleden med ett hårband

Lektioner jag önskar hårband

Produktinformation: Solid – Jane Tran, Tie Dye – Zappos, Trio – Splendid

Det här var den sista metoden jag försökte, och jag var tvungen att prova en gång, eftersom jag har extremt låg smärttolerans. mig Jag bar ett pannband runt handleden och slog det mot min hud när jag blev chockad. På samma sätt kan du göra detta med ett gummiband, som förmodligen skulle fungera bättre. Detta fungerade verkligen för mig, det var först irriterande, men med tiden fick det mig att vana att bita för gott.

Min vän berättade för mig hur han återhämtade sig efter nagelbit för flera dagar sedan och jag var tvungen att dela det. Han använde samma koncept, men tvingade sig själv att lova det skulle slå sig i ansiktet så hårt han kundetrots den omständighet han var i. (Ja, jag svär det är sant). Han minns tydligt ett ögonblick när han stod framför kassören under lunchen och fann sig bita i naglarna. Han slog sig så hårt han kunde och hans kassör släppte sina pengar överallt förvånad. Han återhämtade sig helt efter sin vana på två veckor.

Även om jag definitivt inte är en förespråkare för min väns extrema åtgärder, tror jag starkt att alla har sina egna lösningar som fungerar, och det fungerade verkligen för min vän. Lyckligtvis behövde jag inte gå så långt för att sparka min vana med nagelbit. hår elastik fungerade för mig efter några veckor, och mina naglar har varit glada sedan dess.

Tankar

Hade du också svårt att bita naglarna? Hur kom du över det? Kommentera nedan och låt oss veta din åsikt.