estadisticas web Skip to content

Långvariga blont hårfärgssatser som inte bleknar

Långvariga blont hårfärgssatser som inte bleknar

Oavsett om du försöker täcka dina mörka rötter eller söker en ljusblond a la Khloe Kardashian, kan du göra det hemma med ett hårfärgningssats. Hårfärgssatser är bra i en nypa, speciellt om du inte kan göra det till en salong eller vill prova innan du begår dig helt. Att färga håret professionellt kan vara dyrt, så boxed färgämne kan vara det bästa testet.

Att köpa hårfärg online kan vara lite skrämmande. Du har bara modellen i lådan att gå igenom, varför vi avrundade de bästa hårfärgssatserna för blondiner. Alla nyanser av denna komplicerade färg beaktas, från askblond till honungblond. Du kan bli platina eller hålla den lite mer subtil med en “nästan brun” hårfärg. Vi valde tre kit som är fanfavoriter. Dessa är väldigt populära eftersom de alla innehåller en kombination av oljor som hjälper till att hålla håret hydratiserat genom den hårda färgen. Få jämn färg hela tiden med en nyans som matchar lådan och förundras över hur länge din nya blondin förblir ofärgad.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

1. Garnier Hårfärg Nutrisse Nourishing Cream

Till skillnad från andra färgämnen återfuktar detta permanenta hårfärg från Garnier ditt hår samtidigt som det ger en ny och livlig touch. Det finns en blandning av avokado, olivolja, grapeseed och shea oljor för att hålla håret smidigt. När håret är väl hydratiserat absorberar det också färgen bättre. Så det är en vinn-vinn-situation. Det finns mer än fem olika nyanser av blondin att utforska, allt från kamomill till mördegsbröd.

Garnier Hårfärg Nutrisse Nourishing Cream

Bild: Amazon.

2. L’Oreal Paris Excellence Permanent Cream Hair Dye

Detta krämfärgningsfärg har ett tredubbelt skyddssystem så att ditt hår inte slutar steka efter färgning. Spara dig själv till salongen med den här blonda färgen som inte bleknar. Om du började bryta ut lite grått hår mycket tidigare än förväntat lovar detta hårfärgskit 100 procent täckning. L’Oreal Paris Excellence erbjuder 14 nyanser av blondin, allt från Extra ljus askblond till mörkblond.

L'Oreal Paris Excellence Permanent Cream Hair Dye

Bild: Amazon.

3. Mörk och härlig permanent hårfärg

Om du färgar håret mörkt och vackert, kommer färgämnet att ge dig levande permanent färg i upp till åtta veckor. Tillsatt med shea-, avokado- och olivoljor, förhindrar detta närande färgämne hårbrott och är resistent mot blekning. Det finns fem nyanser av blondin att välja mellan, inklusive ljusblond (bild) och kastanjeblond. Färgen är också avsedd att ge full täckning av grått hår.

Mörk och härlig permanent hårfärg

Bild: Amazon.