vestido gris cárdigan rojo bailarinas azul marino pendientes de perlas anillos de oro bolso gris con volantes

Kvinnligt, kantigt och sportigt: 3 sätt att bära en enkel grå klänning

College mode

Vi har alla varit där – du är på en shoppingresa och surfar i hyllorna med dina vänner, när det plötsligt är det – det PERFEKTA stycket som du kan lägga till i din garderob. Du köper den direkt och är upphetsad tills du tar den hem och inser att du inte har någon aning om hur du skulle använda den eller vad du skulle använda den med.

Lyckligtvis är situationen långt ifrån hopplös. När du tänker på dessa små “problemstycken”, tänk på CF din mormor-idé-älva. Idag är vi här för att visa dig tre snygga sätt att bära ett klänning. Oavsett om ditt utseende är feminint, sassy eller sportigt, är det enkelt att få allt att fungera med din stil med lite kreativitet och några utvalda bitar. Redo att se mer? Fortsätt läsa!

Klänning:

grå v-ringad klänning

Klänning: Glipa

Den här klänningen är väldigt mångsidig. Det är också ett bra exempel på något som de flesta av oss förmodligen redan har i våra garderober. Låt oss nu prata om hur du använder det!

Kvinnlig grå kläddräkt:

grå klänning röd kofta marinblå ballerinor pärlörhängen guldringar grå volangpåse

Produkter: Klänning – Gap, Kofta – Forever 21, Flats – Macy’s, Örhängen – Kohl’s, Ring – Kohl’s, Bag – Belk

Denna första look är feminin och elegant. Eftersom grått är neutralt kan du matcha alla färger du vill med det. I det här fallet använder vi rött och marinblått. Dessa två färger kompletterar varandra perfekt och är klassiskt underskattade. Detta skulle vara en perfekt outfit att bära i klassen, jobbet, umgås med vänner eller på ett datum.

Edgy grå klänning outfit:

edgy grå klänning kostym grå klänning paljett motorcykel jacka guld och svart manschett guld pyramid örhängen svart bur klackar utsmyckad koppling

Produkter: Klänning – Gap, Jacka – Forever 21, klackar – Macy’s, manschett – Belk, örhängen – spänne, koppling – Macy’s

Det andra utseendet har lite mer fördel; det är perfekt för en utekväll med vänner. Den förkroppsligar allt svart med metalliska detaljer och olika texturer. En motorcykeljacka med paljetter ger en lyxig känsla. Den utsmyckade kopplingen är definitivt ett intresse. Slutligen gör burklackar att en enkel klänning ser modern och trendig ut.

Sportig grå kläddräkt:

grå klänning college bomberjacka vit konversation

Produkter: Klänning – Gap, Jacka – Forever 21, Converse – Nordstrom

Det här tredje utseendet är något du kan bära när du kör ärenden, går på lektioner eller går till eller från gymmet. Klänningen är lätt att ta på sig efter träning. En rosa bomullsjacka i fuskpäls håller dig varm. Skorna är inte särskilt sportiga, men de hjälper till med bekväma och söta vibbar.

Dina tankar?

“Splurge en gång, använd upprepade gånger” är ett motto att tänka på när du arbetar med en stram budget. Det är viktigt att kunna mixa och matcha. Studenter har sällan pengar att köpa kompletta uppsättningar på en gång.

Nu vill jag veta vad du tycker! Har du en bit som den här klänningen eller något annat som behöver lite hjälp? Har du en “liten grå klänning”? I så fall hur utformar du det? Låt mig veta med en kommentar.

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2010; Det uppdaterades helt och förnyades 2017 med nya kläder och informationsuppsättningar.