College Fashion

Kvällskurs: Rebeca kimono

College mode

Glädjas! Det är vår! Vädret värms äntligen upp efter vad som kunde ha varit den längsta och mest besvärliga vintern jag någonsin har upplevt. Mitt campus har varit en explosion av sartorialinspiration nyligen; Så snart snön smälte och temperaturerna nådde 50 ° C började tjejerna dra ut solrosor, båtskor och challisbyxor. Inte ens en dunrock var synlig och det var en härlig syn att se.

En av mina favorittrender för våren måste vara kimono kofta. Det är ett tillbehör och uttalande på egen hand; Det är luftigt men kan fortfarande fungera som ett skiktningsverktyg, och viktigast av allt, de är så allestädes närvarande att du kan hitta en i alla tryck eller färger som du kan tänka dig i alla dina favoritbutiker. I grund och botten är möjligheterna oändliga med dessa barn.

Nere ska jag visa dig hur man stylar en kimonostil kofta både för klass och för en utekväll. Om du är intresserad, fortsätt läsa:

Kimono kofta: klass

Kimono kofta för klassrummet

Produktinformation: kimono, platta skor, joggare, linne, väska, klocka, örhängen

Låt din kimono under dagen fungera som ett komplement till en avslappnad outfit. Koppla ihop en tryckt linne med bekväma joggbyxor och glid sedan in i dessa spetsiga espadrilllägenheter. Roliga smycken, som dessa pi-formade örhängen och den här akvarellklockan, är enkla men ändå vackra accenter för din outfit. Fyll den här bedårande väskan med dina böcker och gå sedan till dina lektioner med stil!

Kimono kofta: natt

Kimono kofta kväll look

Produktinformation: kimono, kilar, slipklänning, axelrem, armband, örhängen

För en rolig utekväll, håll din outfit enkel så att din kimono kofta verkligen sticker ut. Välj en helfärgad slipklänning och sätt sedan på din kimono. Lägg till eleganta kilar för att verkligen förlänga dina ben. Plocka upp ett iögonfallande stort silverarmband och glittrande örhängen och avsluta sedan med en vit korsväska.

Tankar

Är du lika besatt av kimonotröjan som jag? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Jag skulle gärna höra dina tankar!