Pantalones cortos festoneados

Kvällskurs: korsade shorts

College mode

Skulpterade shorts

Shorts: 1, 2, 3

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Oavsett om du är en stark flickflicka, trendig fashionista eller föredrar väl skräddarsydda feminina plagg, har vi hittat den perfekta shortsen för dig. Skulpterade shorts De är på mode i sommar och passar perfekt i alla college-garderober. Söta, snygga och super mångsidiga, dessa shorts kan bäras var som helst från en familjegrill, en sen middag med tjejerna eller till och med på kontoret, om du råkar landa en bra mode praktik (lucky duck).

Denna vecka Klass för en utekväll är tillägnad de korta kammade. Jag kommer att visa dig två kläder (en för dagen, en för natten, du känner till övningen) som säkert kommer att inspirera. Fortsätt läsa för mer information!

Scalloped Shorts: Klass

Hur man bär korsade shorts för dagen med en gul prickig krage skjorta orange utsmyckade sandaler orange väska geometriska droppörhängen och stjärnarmband

Shorts, topp, sandaler, väska, manschett, örhängen

För en fräsch och feminin look under dagen, blanda citrusfärger med mintgrönt för att skapa en ensemble som helt enkelt är utsökt (ja, jag åkte dit). Kombinera dina shorts med en citront-shirt i ett elegant, feminint tryck – du kan aldrig gå fel med prickar. Lägg sedan till poppar av ljus orange för att leva upp kläderna – en klassisk axelväska och kitschiga utsmyckade sandaler borde göra tricket. Lägg till ett klassiskt guldarmband och ett par geometriska örhängen för en raffinerad touch till detta super roliga utseende.

Scalloped Shorts: Night Out

Hur man utformar skulpterade kvällsshorts med blommig korsett brun remkilor svart bälte citronväska Multi-armband och turkos droppknoppar

Shorts, topp, bälte, kilar, koppling, armband, örhängen

Skapa en kvällsutseende som är lika trassig som du är genom att para ihop dina shorts med en korsett. Oroa dig inte, den här kläderna är inte så avslöjande som det låter. Att para ihop midjebitar med beskurna toppar avslöjar bara lite av din revben och skapar en rolig atmosfär som är mer ungdomlig än sensuell. Lägg sedan till höjd med ett par killer strappy brown wedges och skapa en popfärg med en citrongul koppling. Avsluta med snygga tillbehör som flerfärgade armband och turkosa droppknoppar för att skapa en orädd sommardräkt som är hård och trendig.

Dina tankar?

Vad tycker du om den kammade trenden? Hur skulle du designa dessa shorts? Se till att meddela mig vad du tycker om kläderna i kommentarerna och vad andra bitar vill se med i Klass att gå ut på natten!