traje de clase de blazer de encaje 2

Kvällsklass: spetsjacka

College mode

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Det är dags för den gradvisa övergången till höstklädsel som vi alla har förväntat oss eller ivrigt fruktar. Dina favoritbitar för höstövergången kommer troligen att vara lagerstycken; saker du enkelt kan ta på eller ta av beroende på vädret under dagen.

Blazerna är det Perfekt övergångsstycken, och du kan omedelbart göra allt du ser elegantare. Spetsjackor Lägg till lite feminin detalj och personlighet till dessa klassiska garderobsunderlag som gör en sömlös övergång till din höstgarderob.

Här kommer jag visa dig hur du utformar en svart spetsblazer för en skoldag och en utekväll. Bläddra ner för att se båda stilarna:

Spetsjacka: Klass

Spets Blazer Class Suit 2

Blazer – Topp – Jeans – Stövlar – Väska – Slips – Pannband – Örhängen – Armband

Blazer klär lätt upp din vardagliga vita T-shirt och ditt blåa skinniga jeansutseende. Istället för ett halsband, välj en lös svart slips för en oväntad touch (jag blev lite inspirerad av Serena Van Der Woodsen för denna outfit).

Ett grönt knutet pannband håller håret tillbaka och utsätter känsliga hjärtformade örhängen. Eftersom du har slips, hoppa över halsbandet och lägg bara till med två guldarmband och en roströd tygpåse.

Spetsjacka: kväll

spets blazer kväll look

Blazer – Klänning – Skor – Koppling – Armband – Halsband – Örhängen

För kvällen, bära denna feminina bit med en vinröd flare klänning och mördare svarta bur skor. Den här färgen ser glamorös ut när den är ihop med guld, så komplettera den med eleganta örhängen och ett iögonfallande halsband samt ett guld- och blåstenarmband. Komplettera ditt kvällsutseende med denna knäppa handväska med blinkningar.

Vad tycker du?

Kommer kavajer att dyka upp i din höstgarderob? Hur skulle du utforma en spetsjacka för lektion och en utekväll? Låt mig veta i kommentarerna. Jag älskar att höra dina kommentarer!