faldas de cintura alta

Kvällsklass: skridskoåkare

College mode

kjolar med hög midja

Kjolar: 1, 2, 3

Är jag den enda som dagdrömmer om att glida genom Rockefeller Center vid jul varje gång jag ser ett foto av en skater kjol? De är min besatthet av vinterkjolar, och om du inte har en ännu, låt det här inlägget fungera som en entusiastisk rekommendation.

Ultra feminin med en touch av retro stil, skridskor kjolar är helt underskattade, speciellt när du överväger lagringsmöjligheterna! Den här veckan visar jag dig hur man stylar en ljusröd skaterkjol (Visas min entusiasm för semestern?) För både en skoldag och en utekväll.

Skater kjol: Klass

hur man bär en röd skaterkjol för dagen med en katttröja svarta tights svarta stridsstövlar hjärta örhängen svart plånbok nyckelhalsband och grönt nagellack

Kjol, tröja, strumpor, stövlar, plånbok, örhängen, halsband, nagellack

Visar sig det är möjligt att se söt ut i kylan! Sätt på ett par svarta tröjestrumpbyxor (lägg till knästrumpor eller benvärmare för komfort) och kantiga svarta stridsstövlar som är lika fashionabla som de är funktionella. Kombinera din kjol med en svart tröja för kattmönster för en elegant outfit som är bedårande feminin (och åh, Taylor Swift). Tillbehör med en klassisk svart väska, hjärtformade örhängen och ett nyckelhängande halsband. De trendiga gröngrå naglarna kompletterar utseendet.

Skater Kjol: Night Out

Hur man bär en röd skaterkjol för kvällen med leopardblus svart guldklackar bälte bälte pärlarmband bågeörhängen och kuvertkoppling

Kjol, blus, bälte, pumpar, koppling, armband, örhängen

Få lite retroglamour för en utekväll genom att kombinera din skaterkjol med en leopardblus och justera midjan med ett vackert bälte. Detta skapar ett klassiskt och feminint utseende som fortfarande har en modern twist. Tillbehör med feminina klassiker: pärlarmband, matchande örhängen och en totepåse med metallisk glans räcker. Fyll i looken genom att lägga till klassiska svarta klackar … med en twist. Hur imponerande är detaljerna i guldspetsen på dessa? Jag måste säga att det här utseendet skulle vara perfekt för alla semestrar. (Vad? Halloween är över. Jag spelar redan min julmusik!)

Vad tycker du?

Hur skulle du utforma en skridskoåkare? Älskar du den här trenden för höst och vinter? Är du lika upphetsad för semestern som jag? Se till att meddela mig vad du tycker i kommentarerna!