Kvällsklass: rutig klänning

Kvällsklass: rutig klänning

College mode

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Pläd är en evig höstfavorit och med goda skäl. Jag menar att det inte är så att ha på sig en överdimensionerad flanellskjorta mysigt? I all allvar är pläd otroligt mångsidig. Det kan se land ut när det är parat med jeansshorts och cowboystövlar, eller 90-talet smutsigt när det är parat med svarta fotkängor och leggings.

A rutig klänning den är så anpassningsbar att den kan utformas för att återspegla vilket humör du är på den dagen (eller natten). Fortsätt läsa om du vill se Hur man utformar en rutig klänning för klassen och en utekväll!

Plädklänning: Klass

Produkter: KlänningJackaStövlarRyggsäckHalsband

Jag gillar den här svartvita rutiga klänningen eftersom den verkligen fungerar med allt. Dess neutrala ton gör det enkelt att utforma på en miljon sätt.

Kurser började denna vecka för mig och de påminde mig omedelbart om ett faktum: oavsett hur varmt det är ute, dessa klassrum är kall. Bär en jeansjacka och bruna arbetsstövlar för att få 90-talets grungeutseende medan du håller dig varm. Bär dina saker i en svart ryggsäck i konstläder och få tillbehör med ett enkelt drömfångarhalsband.

Plädklänning: Kväll

rutig klänning kväll kostym 2

Produkter: KlänningJackaSkorKopplingBälteHalsbandLutningar

Denna klänning kan lätt gå på kvällen. Börja med att forma det mer med ett bälte i midjan. Lägg till kant med mördare röda burklackar och en svart motorcykeljacka. Tillbehör med guld- och svarta tofsörhängen, ett guldhalsband med en vacker djuplila hänge och en glamorös fuchsia-kopplingsväska. Om det är kallare där du bor, byt ut dina burklackar mot svarta strumpor och tossor.

Vad tycker du?

Vad är dina tankar? Skulle du ha en rutig klänning? Hur skulle du utforma det för lektion och en utekväll? Låt mig veta i kommentarerna, jag älskar att höra feedback!

Ursprungligen publicerad den 4 september 2015

Läsarinteraktioner