Kvällsklass: paljettjacka

Kvällsklass: paljettjacka

College mode

LR-produkter: Forever 21, Lulus, Forever 21

A paljettjacka Det är det ultimata uttalandet – det är coolt, glamoröst och så elegant. Det är också lättare att uppnå än du tror. Det är dock ganska enkelt att gå överbord med för många tillbehör när man utformar en av dessa.

Mitt råd när jag utformar denna trend är att hålla det enkelt. Här är två olika sätt att utforma en paljettjacka den här säsongen:

Så här stylar du en paljettjacka för klassen:

Produkter: Jacka – Gap, väska – Urban Outfitters, T-shirt – Madewell, Jeans – American Eagle, Sneakers – Vans

Den här jackan får dig att sticka ut av alla goda skäl när du strövar på campus. En paljettjacka är långt ifrån normen för en skoldag, så det är ett utmärkt sätt att skilja dig från alla de traditionella bomberjackorna på campus.

För att göra den här lyxvaran lite mer elegant, ska vi klä upp den lite. Basen på vår outfit innehåller ett par garderobshäftningar: ett par nödställda jeans och en vanlig vit T-shirt. Klä upp det här utseendet ännu mer med trendiga sneakers och en väska. Den här duffelväskan från Urban Outfitters är fantastisk, inte bara är deras tagline super söta, men det är också en del av deras nya kollektion i samarbete med Teen Vogue. Med dagens utseende kommer du inte bara att uppmärksamma utan du kommer att sätta trender.

Hur man stylar en paljettjacka för en utekväll:

Produkter: Jacka – Gap, väska – Express, klänning – Lord & Taylor, skor – Express

Det är dags att vara festens liv och det är jackan som får det att hända. Vi kommer att hålla utseendet super enkelt här, så att jackan kan göra sitt jobb. Så låt oss para ihop vår paljettjacka med en elegant slip-klänning.

Med alla dessa paljetter är du i princip täckt av smyckeavdelningen, vilket betyder att du inte behöver någon. Det måste-ha tillbehöret för det här utseendet är ett ultra-chic makeup-utseende. För en sista extra, välj en väska som är superlätt och inte för skrymmande. Den här från Express är det perfekta valet eftersom den kan fungera som en crossbody-väska, så att du kan dansa hela natten utan händer.

Har du en paljettjacka?

I så fall hur utformar du det? Skulle du prova den här trenden? Berätta för oss i kommentarsektionen nedan.