Kvällsklass: midikjol

Kvällsklass: midikjol

College mode

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Class to Night Out fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra ditt utseende från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Våren har kommit, temperaturen värms upp och midikjolar de är en perfekt övergångsbit för denna årstid. Denna supermoderna stil uppträdde på många landningsbanor våren 2014 och skapar en otrolig silhuett för dem som väljer att bära den. Det finns så många sätt att ändra denna trend!

Midikjolar kan bäras under våren och sommaren och finns i en mängd olika former, färger och tyger. I det här inlägget kommer jag att visa dig hur man stylar en bedårande gnistrande rosa midikjol för både klass och en utekväll:

Midikjol: Klass

Produktinformation: kjol, T-shirt, kofta, platta skor, halsband, väska, läppbalsam

Forma den här söta midikjolen i hög midja för klass genom att para ihop den med en klassisk, bekväm vit tee. Att skjuta in skjortan inuti kommer verkligen att framhäva din midja. Kasta på en gnistrande vattenkofta för att slå de olika temperaturerna under denna säsongsövergång. Korallrosa och ljusa vattentoner ser underbara ut när de kombineras!

Ta med en ny antydan till akvamarin med ett vackert hängande halsband. Vissa d’orsay ankelbandslägenheter kompletterar detta utseende perfekt och är också bra för att överföra ditt utseende till våren. Avsluta utseendet med en klassisk brun väska och en touch av naturliga färger på dina läppar.

Midi kjol: natt

Produktinformation: kjol, crop top, sandaler, armband, väska, halsband, eyeliner, mascara, läppglans

Jag älskar tanken på att para ihop en halvmjuk midikjol med en topp som öppnar upp lite mer. Med den här flytande midikjolen med hög midja och en linjär crossover-topp kan du visa upp lite hud medan du fortfarande är lämplig. Det ger nästan en illusion av en klänning med spagettiremmar och påminner om många av de tvådelade klänningarna som blir populära just nu. Kontrasten mellan den rodna kjolen och den ljusblå toppen skapar också ett vackert färgblock.

Lägg till metalliska tillbehör, som ett par sandaler i rosa guldklack och en matchande koppling, för en touch av gnistrande. Komplettera med fina halsband och ett fjäderformat armband ger ensemble ännu mer glamour. Brinnande ögon skapade med en guld eyeliner och svart mascara är perfekta för en natt på stan, medan en matt bubblegumrosa läpp vackert avslutar detta underbara utseende.

Dina tankar?

Skulle du ha på dig en midikjol? Hur skulle du utforma den här? För klass? En utekväll? Låt mig veta vad du tycker om kläderna i kommentarerna och Berätta för mig vilka andra bitar du vill se på Class to Night Out!