Vestidos de manga larga con cuello

Kvällsklass: långärmad krage klänning

College mode

Långärmade klänningar med krage

Klänningar: 1, 2, 3

Är du på humör på 60-talet? Du har tur, för den här veckan ska jag gå till hela modteamet som visar dig hur man stylar en klänning med en långärmad krage för både en skoldag och en utekväll. Jag valde en klänning i beige toner med en svart Peter Pan-krage för en extra retro-touch, men välj gärna din favoritfärgkombination. (Jag tror att en helt vit klänning skulle se fantastisk ut!)

Dessa flirtiga klänningar förevigade av Twiggy och andra 60-talsstilikoner har en retrostil som är supermodern och bortom söt. Intresserad? Läs vidare för att ta reda på hur du får utseendet!

Långärmad krage klänning: Klass

Hur man bär en långärmad krage för dagen med svarta tights, en grå kofta, ett svart bälte, svarta sammetskläder och en svart och beige tote

Klänning, kofta, strumpor, bälte, väska, lägenheter

För en mysig, vintageinspirerad dagtid, lägg i klänningen med en fluffig grå kofta och justera midjan med ett enkelt svart bälte. Detta hjälper till att ge outfit en modern touch. Behåll en skolflickas elegans med ett par ogenomskinliga svarta tights och sammetslipade svarta balettlägenheter. En strukturerad tote i svart och beige (för att matcha klänningen!) Lägger till extra gnista för att komplettera ensemblen.

Krage långärmad klänning: kväll

Hur man utformar en långärmad aftonklänning med texturerade strumpbyxor, dubbade fotkängor, ett leopardbälte, en beige tygväska och pärlknäpp

Klänning, strumpor, fotkängor, bälte, koppling, örhängen

Uppdatera omedelbart ditt utseende för kvällen genom att byta ut dina vanliga strumpbyxor mot ett par spetsstrumpbyxor. Lägg till svarta besatta ankelstövlar och sola dig i din femme fatale-status. Trendiga vändningar som ett leopardmidjebälte och en ormskinnad totepåse förhindrar att du ser alltför daterad ut, medan pärlstavar med pärlstav ger precis rätt mängd retroglitter.

Vad tycker du?

Skulle du ha på dig en klänning med en långärmad krage? Hur skulle du utforma det? Se till att meddela mig vad du tycker om kläderna i kommentarerna. Jag skulle gärna höra dina tankar!

Ursprungligen publicerad den 7 december 2012

Läsarinteraktioner