Kvällsklass: jacka utan axel

Kvällsklass: jacka utan axel

College mode

LR-produkter: Fashion Nova, Forever 21, Boohoo.

I flera år har blusar och klänningar utan axel varit en trend, men nu är det dags att ge av axeljackor ett försök.

Vi vet vad du måste tänka: “Hur i helvete ska jag åstadkomma detta?!” Men var inte rädd, det är mycket lättare att bära en axelfri jacka än du kanske tror. Tänk bara på att styla det som om du skulle göra en blus eller utanför axeltoppen.

Ett snabbt tips: Eftersom dessa jackor visar upp axlarna, tror vi att de är bäst ihop med en annan axelstil under eller till och med något axelbandslöst. På det sättet kommer dina axlar att se.

Fortfarande obeslutet om den här stilen? Vi ska visa dig några sätt att bära en off shoulder jacka. Det är så lätt att bära i klassen och sedan gå vidare till en utekväll, som du ser i kläderna nedan.

Hur man bär en axeljacka i klassen:

Produkter: Off Shoulder Jacket – Boohoo, Off Shoulder Top – Boohoo, Rippad hög midja Skinny Jeans – H&M, Combat stövlar – TJ Maxx, bälte – H&M, ryggsäck – Oasis.

Av axeljackorna är en iögonfallande bit, så du måste se till att jackan är mittpunkten i ditt utseende. Med det sagt, kom ihåg att para ihop din axeljacka med en off shoulder-blus. Du kan lämna jackan öppen för att visa toppen på insidan, men vi tycker att det är bäst att stänga den så att all uppmärksamhet är på jackan.

Med den här jackan och blusen kommer du att ha slitna jeans med hög midja för att ge dig själv en badass-känsla. Ett snyggt bälte gör också att din outfit ser komplett ut. Eftersom vi har denna dåliga tjejvibe, kommer du att para ihop denna outfit med stridsstövlar. Stridsstövlarna får dig att känna att du kan ta på dig någonting i världen. Och eftersom du ska gå i lek är det viktigt att du har en snygg men praktisk ryggsäck för att göra din outfit komplett.

Hur man bär en jacka utan axel på en utekväll:

Produkter: Av axeljackan – Boohoo, Bralette – Victoria’s Secret, Faux päls kjol – Miss Guided, Stilettos – Miss Guided, Statement halsband – JC Penney, Örhängen – JC Penney, Armband – JC Penney.

För en utekväll ska hon ha samma jacka och sedan ha på sig en axelbandslös bralette eller till och med ett bandeau under. Eftersom du vill se sexig kan du knäppa upp din jacka och sedan para ihop den här outfit med en konstläder kjol. Fuskpäls ger alltid en grov kant till alla kläder.

För att slutföra ditt utseende, välj strappy stilettos. Eftersom du inte vill att din hals ska se bar ut är det viktigt att ha ett uttalandehalsband och sedan komplettera det med matchande örhängen. Ett sött armband hjälper dig att bära din telefon och tillbehör med dig hela natten. Nu är du redo att möta natten.

JA ELLER NEJ?

Av axeljackorna kan till en början verka förvirrande, men de är väldigt lätta att utforma. Hur mår du i axeljackorna? Kan du uppnå det? Skulle du bära något av dessa utseende?

Låt oss veta i kommentarerna nedan!