College Fashion

Krönikor om modeutvecklingen: endast fasta ämnen

College mode

Personlig stil förändras när du flyttar till en ny stad … särskilt New York City. Jag flyttade nyligen från den lilla staden Iowa till Manhattan, och det tog mig inte lång tid att lägga all den stora modeinspirationen staden har att erbjuda.

Om du frågar mig om det finns någon i rummet som gillar att bära tryck, skulle jag vara den första som lyfte handen. Texturer? Min hand går ännu högre upp. Blommor, ränder, syntetiska läder, pärlor, abstrakter … Jag älskar dem alla.

Men sedan jag flyttade till Manhattan har jag märkt att de närmaste kvinnorna i den här staden ofta bär Solida färger. Det som gör att deras kläder sticker ut är imponerande struktur och snitt av de bitar de väljer att bära, (för att inte tala om hennes raka hår och felfria naglar).

Oavsett om ensemblen består av pasteller, denim på denim eller svart från topp till tå vet jag att dessa kvinnor vet hur man klär sig. Utskrifter och texturer är enkla och roliga, men fasta ämnen behöver noggrant övervägas och övervägas för att lyckas.

Jag har en ny uppskattning av fasta ämnen och gillade verkligen att forma dem för mig själv. Du kan köpa några vackra bitar från butiker som H&M och Forever 21, men om du hittar något du absolut blir kär i, var inte rädd för att investera. Torrsubstanser kommer aldrig att gå ur stil– Du kan lita på det.

Så hur formar du fastämnena? Kom ihåg att hålla ditt hår, smink och naglar i nivå med dina kläder, eftersom fasta ämnen skapar ett enhetligt utseende som en helhet, snarare än att ha ett uppmärksamt “uttalande”.

Framför allt bör fasta ämnen aldrig vara tråkiga. Bläddra ner för att lära dig hur man bär uteslutande solida kläder som passar din stil:

Gyllene och glänsande

solid färg 1

Produktinformation Topp: Mango, Shorts: Zara, Skor: & Andra berättelser, Halsband: & Andra berättelser, Highlighter: L’Oreal, Läppbalsam: Ulta, Naglar: Essie i “Find Me An Oasis”

Ett av de enklaste sätten att titta på lätt på sommaren är det med en skarp vit topp. Bär den här strukturerade skjortan för ett enkelt utseende eller gå efter en krage skjorta för en mer professionell inställning. (Marigold klänningbyxor är bra för ett elegant tillfälle, om de är utformade rätt!)

Tillbehör till dina ljusa shorts med en strålande hy. Använd L’Oreal Highlighter för subtila, glödande kindben. Fyll på sommarens ansikte med en persikabalsam, som är en trevlig sommarklammer som ersätter klibbig, klibbig läppglans.

Elegant sofistikering

solid kostym 2

Produktinformation – Klänning: Cos, Skor: Aldo, Väska: Rampage, Läppfärg: NARS, Naglar: Essie i “Sheer Bliss”, Eyeliner: L’Oreal

mig kärlek en fin wrap-klänning. DVF-silhuetten är en klassiker, men för mer modernt tag, prova ett strukturerat nummer som når strax ovanför knäet.

Du kan aldrig gå fel med svart från topp till tå, speciellt när du parar ihop det med en blank läpp Y blek manikyr. Utskuren klackar bär det här utseendet till jobbet, medan söta sandaler och en totepåse kan bära detta utseende till middag med vänner.

Enkel uppsättning

solid färg 3

Produktinformation – Hög hals: Topshop, Byxor: Mango, Skor: Naturalizer, Crossbody väska: Lager, Örhängen: Kate Spade, Frisyr: ELLE

En ärmlös turtleneck ihop med veckade byxor och slip-ons är det perfekta sättet att säga, “Jag vet att jag ser bra ut, men jag försökte knappt.”

A varm dämpad palett Det är säkert för alla tillfällen, och den snygga låga hästsvansen är en stark nick till raffinemang. ”Granny pants” är en moderisk, men om du bär det med självförtroende (och några fashionabla bitar: dvs en sadelväska och stickade sandaler) kan du inte gå fel.

Vad tycker du?

Skulle du ha fasta ämnen från topp till tå? Har du någon av dessa (eller liknande) stilar i din garderob? Vilken är din favoritaspekt? Glöm inte att kommentera nedan!