Creatividad sin embotellar: artesanías geniales hechas con tapas de botellas

Kreativitet utan tappning: coola hantverk gjorda av flasklock

Kreativitet utan tappning: coola hantverk gjorda av flasklock

Vi har sett de många underbara saker som otaliga DIY-entusiaster har förvandlat sina tomma glasflaskor (och till och med plast) till, men den här gången var det faktiskt flaskan. tapas som hade oss intresserade! Så här satte vi oss ner med vår dryck och surfar på internet för listig inspiration och startade sedan vad som skulle bli en betydande flasksamling samma natt.

Om du är så kär i tanken på att bli fantastisk DIY-projekt med flasklock som vi var, om inte fler, här är 15 av de mest intressanta designerna, idéerna och handledningarna vi stötte på i vår sökning!

1. Funky ölskopa med flasklock

Vi vet att vi precis har pratat mycket om läsk och läskflaskor, men det är inte de enda dryckerna som innehåller de typer av kepsar du behöver för dessa projekt! Vi kommer att erkänna att en stor del av samlingen av flasklock som vi samlar för hantverksändamål kommer från öldrickarna i vårt hem. Så här blev vi kär i denna idé att göra en hemlagad ölskopa som är täckt med en samling flasklock av olika mönster och märken för samma ölälskare som vi just nämnde! Se hur det görs i överraskande få steg i Mosaic Garden.

2. Silflasklocka och vindhuv

Om du kommer att vara snygg med något som uttryckligen återvinns som flasklock, vill du hellre gå ut ur din väg när det gäller att omfamna den distinkt hemlagade och okonventionella estetiken och återanvända något annat tillsammans med det? I så fall tror vi att det här roligt hemlagade vindklockan med flasklock och en gammal sil av metall kan vara den för dig. Se hur det görs mer detaljerat i Craft Zone Six.

3. Krabbkonst med ölflasklock

Har du alltid varit den typ av hantverkare som älskar att helt enkelt ordna och ordna bitar tills du har skapat någon form av bild, oavsett vad du jobbar med? Så vi har en stark känsla av att du kommer riktigt bra överens med den här fantastiska flaskhattkrabbkonsten som beskrivs steg för steg av Unders Case och monterad på en träbaksida! Vi älskar hur det här projektet känns som att du förvandlar skräp till skatt.

4. Soffbord med flasklock och hartsskiva

Om du ska anstränga dig för att skapa ett projekt från grunden från något så litet som flasklock som du faktiskt var tvungen att samla, skulle du hellre gå? alla inuti och verkligen göra något som är ett uttalande eller ett samtalsämne när människor ser det i sitt hem? Så vi tänkte att du kanske kommer att få riktigt bra med den här instruktionshandboken som lär dig hur du gör ett flaskhattbord som är perfekt för ett spelrum! Vi tycker att det är mycket smart hur de fyller i luckorna mellan locken med harts så att dina drycker ligger platt när du lägger dem på bordet, snarare än att luta sig mellan sprickorna.

5. Skiktade och vikta flasklockblommor

Är du verkligen kär i tanken på att göra hantverk med flasklock eftersom du alltid har varit intresserad av de riktigt praktiska DIY-metoderna som innebär användning av verktyg och metallarbeten? I så fall är det kanske den bästa idén för dig att göra lite återvunnen skulptur! Vi älskar hur Crafts Post skapade slående vackra blommor med färgkoordinerade flasklock som har lagrats och vikts.

6. fotoprydnader med flasklock och band

Är du verkligen ett stort fan av tanken att göra saker mer industriella eller tydligt återvunna, som flasklock, i projekt som gör att de verkar mycket mjukare eller hemtrevlig? I så fall tror vi att det kan vara Perfekt person som försöker göra dessa förtjusande flasklock och bandfotprydnader som beskrivs steg för steg i Teach Mama. De visar hur du klistrar in bilderna så att de håller sig bra. Vi gillade att du kunde göra din så länge du vill!

7. Söta sköldpaddor med flaskor

Vi får verkligen din uppmärksamhet när vi börjar prata om fantastiska saker du kan göra för dina barn med flasklock, men dina små är mycket tystare och mer benägna att leka med en leksak eller figur som bara låter dem låtsas privat? ett imaginärt spel på en lugn eftermiddag? Då kanske något som dessa förtjusande flaskbelagda sköldpaddor skulle vara ett bättre val för dem! Se hur ölflasklockhantverk gjorde dem med flasklock, lufttorkande lera och lite färg. Det här projektet är tillräckligt enkelt för att dina barn förmodligen till och med kan hjälpa dig att göra sköldpaddorna själva.

8. Snögubbe-prydnadsföremål

Tänker du verkligen fortfarande på idéen om flasklockprydnad som vi visade dig tidigare på vår lista, för även om det fortfarande är sommar är du den superorganiserade typen av hantverkare som samlar in säsongsbetonade och semester DIY-idéer och behåller dem? tills Behöver du dem? Då föreslår vi att du bokmärker den här sidan från Crafty Lumberjacks som lär dig hur man gör bedårande gnistrande snögubbar från flasklock! När allt kommer omkring kan du aldrig få tillräckligt med DIY-juldekorationer, eller hur?

9. Dekorativ flasklockorm

Kanske har du lite mer erfarenhet av ditt hantverk eftersom du har varit en DIY-entusiast i många år, så du föredrar att ta itu med något mycket imponerande som en skulptur gjord av okonventionella material. I så fall skulle vi göra det Säker Jag uppmuntrar dig att ta en titt på hur In Downcity stansade hål mitt i många flasklock och gängade dem i en formidabel metallorm som du kan placera i olika upprullade ställningar.

10. Catfish Craft med monterad flasklock

Du blev verkligen fascinerad av idén som vi visade dig innan du tillverkade en trämonterad krabba med flasklock, men nu överväger du om en röd nyanskrabba verkligen kommer att vara det bästa valet för din inredning och estetik och färgschema Även om du är säker på att du vill ha ett stycke marint liv? Då kanske du hellre vill göra den här trämonterade flaskhattens havskonstkonst! Se hur det görs mer detaljerat på The Moore Family Folk Art. Naturligtvis kan du använda valfri färgflaskhatt du vill ha, men vi älskar hur de behöll sina etiketter och varumärken i de blå och gröna nyanserna. .

11. Miniatyrmathalsband och hängsmycken med flasklock

Som ivriga hantverkare kommer vi helt och hållet att erkänna att vi går igenom faser när det gäller de typer av hantverk vi kommer att göra, eftersom vi är säkra på att du redan kan se från det sätt som vi har letat efter flasklockhantverk här och nu. Men före vår beundran för flasklock var vi lite besatta av tillbehör som innehöll miniatyrer! Så föreställ dig vår spänning när vi upptäckte den här guiden från Crafts Unleashed som kombinerade de två idéerna genom att visa dig hur du skapar miniatyrljushalshängen, som om locket var en bricka.