estadisticas web Skip to content

Kourtney Kardashian bär pastellögonskugga från My Dreams

Kourtney Kardashian bär pastellögonskuggan av mina drömmar

Oavsett årstid drar jag kontinuerligt mot pastellmakeup. Ge mig lavendel eyeliner eller rosa ögonskugga och voila. Så när jag såg Kourtney Kardashian mode Arabia täckt, jag gispade. Om jag var tvungen att välja vilken typ av smink jag skulle se ut mig mode täcka (som om), skulle det vara det. Det finns faktiskt två versioner av “Inner Force Issue”, en ännu vackrare än den nästa. Dessutom finns det några imponerande bilder inuti.

Makeupartisten Wendi Miyake är ansvarig för MAC-makeup-utseende. Andrew Fitzsimons uppskattar Kardashians trubbiga snitt som gör att den färgglada sminken sticker ut. Enligt Miyakes Instagram hade hon två olika läppprodukter på Kardashians ögon tillsammans med ögonskugga. Du borde antagligen inte kopiera detta hemma eftersom produkterna inte är godkända för användning i ögonen och kan orsaka irritation. Men du gör vad du måste göra för att få chansen Mode.

För detta livliga rosa utseende använde Miyake Retro Matte flytande läppfärg i Fashion Legacy ($ 22 på MAC Cosmetics) polerat och blandades på ögonen och kinderna med en borste. Därefter lade hon till Art Library’s Bright Pink Shadow: It’s Designer Palette ($ 48 på MAC Cosmetics).

Detta svarta öga har ett ljusare utseende, vilket fortfarande är en enorm trend. Miyake använde de lila och vita nyanser i Pro Palette Paintstick X 12 ($ 70 på MAC Cosmetics) blandat med Darkroom-nyansen men Art Library: It’s Designer-paletten. Hon lade till Lipglass ($ 17,50 på MAC Cosmetics) i locken för den extremt glänsande effekten. Geni.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev