Clutch Cover-Up Products for Gray Roots Killing Your WFH Vibe

Kopplingskåpa produkter för grå rötter som dödar din WFH-miljö

Kopplingsöverdragsprodukter för grå rötter som dödar din WFH-atmosfär

Även om dina rötter inte är det viktigaste att oroa sig för under självdistansiering och arbeta hemifrån, kan utseendet på lite grått börja göra dig galen. Oroa dig inte. Vi har sammanställt det bästa gråskyddet som ger dig en liten uppdatering för ett Zoom-möte, ett Bumble-videocitat eller bara för att det får dig att må bättre. Det finns tillfälliga och mer semi-permanenta lösningar med en naturlig färg för alla hårtoner och typer.

Allt du behöver göra är att applicera pulvret med borsten eller applikatorn direkt på håret. Se till att du delar håret där du normalt gör och färga bara ditt gråa bokstavligen. Du kan också kamouflera mörk återväxt i ljusare eller markerat hår. Du kan också dra upp håret och applicera produkten längs hårfästet. Låt formeln torka i cirka tre minuter och blanda med en pensel. Oroa dig inte för grått hår som ligger långt bakom din krona och kan vara svårt att komma åt. Om du inte ser dem är det troligt att ingen kommer att märka dem heller.

Inte säker på vilken färg du ska välja? Gå alltid lite mörkare än du tror. Det värsta som händer är att du får en modern skuggrotvibe. De flesta produkter finns i sex eller sju färgalternativ, från platina till svart. Eftersom grått hår ser starkare ut på mörkare hår är det lättare att täcka över det. När du är redo att schampo, kommer färgen att se bra ut. Handla våra favoritalternativ nedan.

DpHUE Root Touch Up Kit

dpHUE.

DpHUE Root Touch Up Kit

Färg Wow Root Cover Up

Färg Wow.

Färg Wow Root Cover-Up

Garnier Express Retouch

Garnier.

Garnier Express Retouch Grey Corrector

Madison Reed root-omstart

Madison Reed.

Madison Reed Root Reset Color Activator

L'Oreal Magic Root Precision

L’Oreal Paris.

L’Oreal Magic Root Precision Temporär Grå Concealer

Rita Hazan Touch Up Stick

Rita Hazan.

Rita Hazan Touch Up Stick

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.