College Fashion

Klassisk stil 101: 5 klassiska frisyrer att prova

College mode

Klassiska frisyrer som klarar tidens test - Bästa klassiska frisyrer genom tidernaPexels

Att kamma mitt hår är en av mina favoritdelar i vårdprocessen, men det kan också vara en av de mest tidskrävande. Det är därför jag ofta litar på klassiska frisyrer som jag vet kommer att se bra ut med vad jag än bär.

Om du har en klassisk känsla för stil, är chansen att du letar efter frisyrer som inte försämrar dina klassiska kläder och som kommer att pågå i årtionden.

Klassiska frisyrer är några av de enklaste att göra och bära. Nedan följer en lista med fem klassiska frisyrer som är perfekta för dina klassiska kläder.

1. Vågig

Vågigt hår är super just nu och perfekt för den klassiska tjejen på språng. Det är den perfekta ursäkten att ha det där lata utseendet, friskt ur sängen, medan egentligen allt du behöver göra är att gå ut ur sängen och gå.

Du kan definitivt gå med hårets naturliga våg för att få det här utseendet, men om du vill ha något lite mer “gjort”, vill du ha en locktavla till hands.

Här är en bra handledning om hur du får strandvågor med en curlingstav:

2. Naturligtvis lockigt

Om du är en lockig tjej som jag, känner du kampen för att hitta frisyrer som kompletterar dina lockar. Så varför inte använda dem i sitt naturliga tillstånd?

Detta är ett klassiskt utseende eftersom det är ditt mest autentiska utseende så att det aldrig går ur stil. Ta bara hand om ditt lockiga hår och sätt på det!

3. Hästsvans

Jag brukade bara flätor när jag tränade, men nyligen började jag bära dem dagligen. De är ett enkelt sätt att utforma håret med minimal ansträngning och kan se så snygga och eleganta ut.

Det finns också flera sätt att bära din hästsvans: lång som Ariana Grande, medium som Camila Cabellos bild ovan, låg och längst ner i nacken eller åt sidan. Alternativen är oändliga!

Här är en sammanställning av hästsvanshandledning som visar hur du gör dem på olika sätt, om du behöver idéer:

4. Fläta

En fläta är ett annat bra alternativ för att få håret ur ansiktet medan du fortfarande ser söt ut. Flätor är definitivt något som aldrig går ur stil och kan göras på många olika sätt.

Den enklaste flätan är en sidfläta, men du kan blanda upp den genom att göra två flätor, holländska flätor, sätta ringar på dina flätor eller lägga till roliga hårband. (Här är en översikt över några av våra favoritstudier om flätad frisyr, om du vill gå längre.)

5. Toppknut

Den senaste klassiska frisyren är bunken, en av våra favoritlätt frisyrer för college. Dessa har blivit mycket populära nyligen, men de har alltid varit i stil. Jag älskar den här som Hailey har med scrunchie eftersom den lägger till lite känsla för den normalt enkla bulle.

De bästa knutarna är bra eftersom du kan bära dem i klassen, att gå ut eller vid formella tillfällen utan att behöva försöka för hårt.

Vilka är dina favorit klassiska frisyrer? Har du några roliga vändningar på dessa klassiker? Låt oss veta nedan!

Det bästa med dessa klassiska frisyrer är att de är mångsidiga, lätta att göra och att du kan blanda och matcha! Försök lägga till en liten fläta i din toppknut eller dra bara en del av håret i en ponny. Dessa är fortfarande klassiska stilar samtidigt som de är roliga och lägger till en touch av stil i ditt vardagliga utseende.

Vilka är dina klassiska frisyrer? Låt oss veta i kommentarerna.