College Fashion

Klassisk stil 101: 3 Klassisk smink som alltid kommer att vara på mode

College mode

Klassiskt sminkutseende som alltid kommer att vara i stilPexels

Klassisk smink står för ikonisk smink. När vi tänker på klassiskt sminkutseende, går vårt sinne tillbaka till vintage-sminkutseendet som bärs av stjärnorna i Old Hollywood. Dessa utseende används fortfarande idag på grund av sin tidlösa natur.

Men hur kan du återskapa denna tidlösa smink ser ut själv? Och hur kan du kombinera det här sminkutseendet med de klassiska kläderna du redan har?

Nedan är tre klassiska sminkhandledning som du kan bära året runt för olika situationer. De är perfekta för tjejer med klassisk stil.

1. Naken och klassisk

Denna makeup look är så enkel att göra och inte bara det, det är vackert. Detta utseende är klassiskt eftersom det är minimalt och allt du behöver göra är att förbättra ditt naturliga utseende med några viktiga produkter.

Jag använder det här utseendet för nästan allt jag gör; oavsett om det är att gå i skolan, gå ut på middag med vänner eller ha ett helgäventyr. Denna stil passar också till vilken outfit du vill, men för ett elegant tillfälle kanske du vill prova en av följande två handledning.

2. Röd läpp, kattöga

Alla känner till att Taylor Swift helt rockar det här utseendet, så om den klassiska tjejen kan det kan du också.

Cat eye kan vara skrämmande, men med hjälp av denna makeup tutorial, kommer du att vara ett proffs. En röd läpp är också ett bra alternativ om du vill sticka ut från mängden utan att ha mycket smink.

Du kan använda denna makeup look för mer eleganta tillfällen eller för dina vardagliga gatukläder.

3. Glamorösa flickor utekväll

Vem älskar inte att sätta på lite extra smink för ett snyggt evenemang eller en utekväll? Trots sitt glamorösa utseende är detta utseende ganska enkelt och är perfekt för den klassiska tjejen som vill lägga till lite mer känsla för sin kvällsmake-rutin.

Om så önskas kan det här utseendet till och med bäras dagligen om du vill ha extra smink dagligen. Jag älskar guldet i den här, en klassisk färg, för att få hela looken pop.

Vad är ditt klassiska favoritmakeup? Har du en handledning som du vill följa? Låt oss veta i kommentarerna!

Gammal Hollywood-makeup kommer aldrig att gå ur stil och dessa tre klassiska makeupstilar håller garanterat vid varje evenemang, varje år och varje outfit. Du kan inte gå fel med klassisk smink; det är relativt enkelt och lätt att göra. Prova att skapa ett av dessa klassiska utseende till ditt nästa evenemang!