estadisticas web Skip to content

Klass för en utekväll: vadderad jacka i metall

College mode

Metallic Rose Gold Padding, Metallic Gold Padding, Metallic Silver Padding från Forever 21, Pretty Little Thing, GAP och Miss Guided.

LR-produkter: Missguided, Pretty Little Thing, GAP, Forever 21.

Vadderade metalljackor har varit en trend sedan vintersäsongen började. Dessa nya versioner av den klassiska quiltade kappan är roliga och finns i massor av olika färger. Vad jag gillar bäst med metalliska pufferjackor är att de kan bäras vardagligt, säg i klassen och snygga, för att gå på filmdatum.

Nedan följer några exempel på hur man bär en vadderad jacka i metall till klassen och på ett filmdatum.

Hur man utformar en metallisk vadderad jacka: klädsel till klassen:

Metallic silver puffer med svart docka slogan t-shirt, mörk tvätt jeans, svart ryggsäck, silver örhängen och grå slip-on skor.

Produkter: Metallic vadderad jacka – Miss Selfridge, dockt-shirt – Boohoo, Jeans – Boohoo, Ryggsäck – Forever 21, Örhängen – River Island, Slip-on skor – Steve Madden.

Denna stiliga outfit är cool och cool, samtidigt som den är extremt bekväm. Det jag gillar mest om uppsättningen är grafisk tee. Sloganskjortor som denna kan verkligen skapa en outfit. Tanken är att ha liknande neutrala färger genom hela utseendet för att matcha vadderad jacka i metall.

Du vill inte gå överbord med silvertillbehör eftersom puffern är silver och mycket iögonfallande. Så jag lade till grått glida foten i skorna däremot eftersom jeansen är mörka och skjortan är svart. Jag ville att skorna skulle matcha stoppningen på ett subtilt sätt.

Hur man designar en vadderad metalljacka – Outfit for the Movies:

Metallisk silverpuffer med svart korsettklänning, svart över knästövlarna, svart ryggsäck, Griselda läppstift, svarta tofsörhängen och svart mascara.

Produkter: Metallic vadderad jacka – Miss Selfridge, korsettklänning – Sports Direct, stövlar – ASOS, ryggsäck – Forever 21, läppstift – Fenty Beauty, örhängen – Forever 21, Mascara – NYX.

När du går på filmdatum kan du klä dig smart eller avslappnad. Ibland kanske du inte känner för att ha klackar när du går på bio platt över knästövlarna de är ett bra alternativ: de är eleganta men inte obekväma. När det gäller väskan använde jag samma Forever 21-ryggsäck från det första spelet eftersom det passar så bra med det här spelet.

Tofsörhängen de är min favorit smycketrend! De är så anpassningsbara; du kan använda dem med nästan vad som helst. Jag ville ha en mörk, lynnig läpp för det här utseendet, så jag valde en Griselda, en djup vinröd färg från Fenty Beauty. Slutligen kan du aldrig gå fel med lite mask för att få ögonen att springa om du inte vill sminka hela ansiktet.

Hur skulle du utforma din vadderade jacka i metall?

Vilka är dina idéer för att forma en vadderad jacka i metall? Hur skulle du använda den för att gå till lektionen eller gå ut på natten? Vi skulle gärna höra från dig! Kommentera och låt oss veta.