chicas altas llevan foto

Klänning för din kropp, vilket visar sig vara imponerande: Tall Girl Edition

College mode

höga tjejer bär foto

Bildens författare

Så för några veckor sedan erbjöd jag mig att skriva ett inlägg om styling för långa tjejer, och folk hoppade på idén i kommentarerna. Idag ska vi prata om hur man klär sig långt, ser fantastiskt ut och stoltserar med sina tillgångar! Det behöver inte visas kortare. Inte det minsta. Du ser bra ut.

Det finns några nackdelar med att vara lång, men de är ganska lätta att fixa. Hitta jeans som passar bra Det är en utmaning för nästan alla, men långa tjejer har en speciell nackdel: många butiker har korta storlekar men inte långa storlekar. Jag vet att American Eagle och Delia har långa grottor på nätet, och de flesta varuhusen har ett tillräckligt stort urval för att du kan hitta det du letar efter på mycket tid. Som jag nämnde tidigare blir livet lättare när du testar dig själv. Och när du väl har hittat din perfekta jeansstil kan du köpa den i flera.

Det andra sartoriella dilemmaet som höga tjejer befinner sig i är frågan om klänningslängd. En klänning som ser bra ut på en 5’5 ″ är nästan obscen på en 6’0 ″ tjej. Klänningar som annonseras som ”knälånga” kommer sannolikt att falla till mitten av låret, så håll ett öga på dem och återigen, prova alltid saker innan du köper.

Det andra problemet som höga tjejer stöter på är att människor säger saker som: ”Du är så lång! Du borde spela basket! “Dessa människor är de värsta. Dina atletiska preferenser är inte ditt bekymmer.

Bortsett från dessa saker, att vara lång är fantastiskt. Två uppenbara skäl: Du kan nå för saker i höga hyllor och på chansen att do när du spelar basket har du en fördel mot kortare tjejer. Samhället har likställt höjden med en viss elegans idag, och även om jag generellt sett är för att ta vad samhället säger och slänga det ut genom fönstret, kan du bättre dra nytta av just den stereotypen. Om du är över 5’9 ″ kan du vara med på America’s Next Top Model, eller åtminstone titta på den och tänka “Jag skulle kunna göra det, för jag är tillräckligt lång” istället för att vänta på ytterligare en “liten” säsong som resten av oss ( med korta som är som … 5’6 ″).

Men på allvar, din längd är något du bör omfamna, eftersom det kan göra att du sticker ut på ett riktigt coolt sätt. Här är några tips som hjälper dig att komma dit.

3 snabba tips om hur du klär dig efter din längd

1. Gå efter intrycken!

Ibland undviker man riktigt felplacerade utskrifter eftersom de fruktar att utskrifterna blir för överväldigande. Eftersom du är lång är det dock osannolikt att ditt klädmönster kommer att komma över dig. Du kan helt göra det.

2. Vill du ha klackar? Använd klackar.

Jag hatar när folk föreslår att långa människor inte ska ha klackar. Min mors bästa vän är fem fot åtta och en av de starkaste kvinnorna jag känner. Hon har klackar hela tiden. Min teori är detta: om du redan kommer att vara högre än de flesta, varför inte göra ditt bästa? Du gör inte att ha naturligtvis klackar, men om du vill, låt inte de dumma gammaldags reglerna stoppa dig.

3. Fortune gynnar de djärva.

Du kan verkligen komma undan med några galna saker. Försök att integrera ett ljust element i varje outfit. Denna del gäller för alla, men särskilt långa tjejer, för som nämnts ovan är det osannolikt att du bär dina kläder. du.

Dräkt nr 1: Klassisk

En tidlös klassisk outfit för långa tjejer.

Tröja – American Eagle, Jeans – American Eagle, läppstift – Asos, stövlar – DSW, klocka – Asos

Denna outfit är en enkel look att kombinera för att gå till lektion eller umgås på helgen. Kanske beror det på att jag är en Väduren, men jag gillar färgen röd dessa dagar. (Det har nog mer att göra med Taylor Swifts nya singel.) Att lägga till en antydan till rött läppstift till ett avslappnat utseende är alltid ett roligt sätt att fånga människor oskyddade. Dessa jeans är också från American Eagle och finns i Extra Long. Det är alltid bra.

Dräkt 2: Going Wild

En vild outfit för långa tjejer.

Klänning – Modcloth, Ring – Asos, Jacka – She Inside, Skor – DSW

Okej, killar, ha med mig. Ja, den här klänningen är det sinnessjuk. Det är skräpmat + popkonst + kläder, vilket inte är en kombination du ofta ser. Men om någon kan använda den här typen av saker är det du. Dessutom kommer den här klänningen inte att se micro-mini ut på dig. Vagga höstlooken genom att ta på dig en fuskpälsjacka, och medan du blir galen i din klänning kan du också klä upp den i röda klackar. Dra tillbaka håret i en snygg hästsvans för att lägga till en touch av elegans. Du ser fantastisk ut.

Vad tycker du?

Skulle du någonsin bära en klänning täckt av skräpmat popkonst representationer? Var hittar du jeans som passar dig? Vad ska jag prata om nästa gång? Låt mig veta svaren på alla dessa frågor och mer i kommentarerna!