Traje casual de cumpleaños número 21 con accesorios: falda rosa fruncida, top corto amarillo, sandalias planas, collar inicial, pinzas para el cabello de mariposa

Kläder för 21-årsdagen: 6 perfekta utseende för din speciella dag

College mode

21st Birthday Outfits - Undrar du vad du ska ha på dig på din 21-årsdag? kolla inte vidare

Det här inlägget visar dig söta 21-årsdagskläder som är perfekta för varje fest.

Så förra veckan gick vi igenom några idéer för 21-årsdagen och nu när du har den perfekta tanken i åtanke för vad du ska göra kan din nästa tanke vara, “Vad ska jag ha på mig?”

Att välja en outfit för din födelsedag kan verka som en omöjlig uppgift. Du vill blanda ut som en drottning med att inte se ut som om du försöker * för * hårt. De kläder du bär beror också helt på vilken typ av födelsedagsfirande du har.

Är du inte säker på vad du ska ha på dig till din stora natt? Nedan har jag listat några Modetips och outfitidéer för att gå ut på 21-årsdagen! Hälsningar för ytterligare ett år och grattis på födelsedagen!

Nyckelbitar för en 21-årsdagskläder:

Innan vi kommer till modevalarna är här några måste-ha-artiklar för en 21-årsdag:

 • Axelrem, armband eller handväska med handledsrem – För en galen utekväll vill du inte släpa runt en tung väska – välj ett armband eller väska som håller fast vid dig så att du inte förlorar dina pengar eller ID.
 • 21st födelsedag upplyst Tiara, skärp eller skottglas – Dessa är valfria men mycket roligt! Bortsett från kanske en möhippa, är en 21-årsdag ENDAST den gången du har en inbyggd ursäkt för att se helt löjligt ut i barer och restauranger. Det är din födelsedag, lev det!
 • Iögonfallande klackar – Det är din födelsedag, varför inte göra ett uttalande med dina skor? Något sexigt, glittrande eller glittrande är ett måste för dina 21!
 • Fantastisk klänning – Din 21-årsdag är det perfekta tillfället att skämma bort den perfekta festklänningen. Välj något du gillar och se till att det är något du kan dansa till. Klänningar för 21-årsdagen ska vara roliga!
 • Läppglans – Du vill uppdatera dig när natten fortskrider. Glansiga läppar är alltid en bonus.

5 bästa butiker för 21-årsdagsklänningar:

 1. Lulus – Perfekt för söta, moderna, feminina klänningar som inte går sönder.
 2. Modcloth: perfekt för vintageinspirerade klänningar.
 3. Nordstrom – Giant och utmärkt urval för delar du vill hålla.
 4. Macy’s: En annan varuhusfavorit.
 5. Forever 21 … Tillräcklig, eller hur? 😉

Nu för utseendet! Oavsett om du planerar en avslappnad dag ute med dina bästa vänner eller en utekväll i staden med ditt team, nedan är 6 olika 21-årsdagskläder att bära på din speciella dag.

1. Nummer 1 # 1 födelsedagsoutfit – Casual Outfit

Casual 21: a födelsedagsdräkt med tillbehör: Rosa rynkad kjol, gul topp, platta sandaler, första halsband, fjärilshårklämmor

Produkter: Topp, kjol, skor, halsband, hårklämmor

Om du har en mer avslappnad födelsedag eller vill klä på något mer avslappnat, är denna 21-årsdagskläder något för dig!

Koppla ihop en söt rosa ruffad kjol med en gul crop top och kilsandaler, så att du kan vara bekväm på din födelsedag, men också se supersöt ut.

Denna outfit innehåller också några roliga tillbehör som fjärilshårklämmor, som är väldigt trendiga, och ett enkelt brevhalsband som ger ett vackert smycke till det här utseendet.

2. Kostym nr. 2 – Elegant kostym

Elegant födelsedagsdräkt med tillbehör.

Produkter: Klänning, skor, armband, halsband, hårnålar

På din födelsedag kan du gå till ett roligt ställe som har en lite snyggare klädkod. Denna 21-årsdagskläder är perfekt för sådana tillfällen!

För att uppnå detta utseende, blanda en bedårande orange klänning med kilklackar, dessa neutrala är bekväma och super söta!

Du kan också krydda det här utseendet genom att lägga till smycken, som detta guldhalsband och armband. Klassiska guldsmycken kommer att ge glittret till utseendet utan att förringa den vågiga klänningen.

Dessutom, om du vill göra något sött med håret, kommer det att göra tricket om du lägger till dessa guldblommor.

3. Kostym nr. 3 – Födelsedagsmiddagsdräkt

Födelsedagsmiddagsdräkt med tillbehör.

Produkter: Topp, byxor, skor, halsband, väska

Många gånger väljer människor att gå till en bra restaurang för middag på födelsedagen. Om det här är vad du gör måste du välja att bära den här outfit!

Tvådelade uppsättningar är väldigt snygga och kan få dig att se bra ut för din 21-årsdagsmiddag.Denna tvådelade uppsättning kommer att se bedårande ut och fungerar perfekt i en avslappnad eller elegant restaurang.

Dessa guldklackar passar perfekt till kläderna och kan ge lite gnista så att du sticker ut på din födelsedag.

Än en gång lägger ett guldhalsband till lite mer känsla i utseendet utan att ta bort den sassy jumpsuiten. Slutligen, om du vill ta med en väska till middag, kommer den här guldväskan att se super söt ut med denna outfit!

4. Kostym n. 4 – Födelsedagsfestdräkt

Födelsedagsfest outfit med tillbehör

Produkter: Klänning, skor, halsband, hårnålar

För dem som planerar att ha en fullständig födelsedagsfest den 21 (eller mer sannolikt planerar att göra det nästa år), är detta utseende för dig!

Du kommer antagligen vilja ha på dig en klänning till din födelsedagsfest, därför är denna maxiklänning perfekt. Det är sexigt utan att vara alltför avslöjande och glamoröst utan att vara överst.

På dina fötter är silverklackarna perfekta och ser till att du ser fantastisk ut på din födelsedagsfest.

Du kan också lägga till ett halsband, som den här fjärilen, och hårnålar, som dessa strass, för att ditt hår ska se söt ut för din fest.

5. Kostym nr. 5 – Signaturaftonklänning

Skylt aftonklänning med tillbehör

Produkter: Klänning, skor, halsband, örhängen, tiara och skärp

En populär sak som college-tjejer gör för sin 21-årsdag är att ha en skyltkväll. Detta är en super rolig natt där dina vänner planerar din fest och skapar en affisch med en lista över 21 saker du måste göra för din födelsedag.

Detta är det perfekta tillfället att klä dig riktigt trevligt till din födelsedag, vilket du kan göra med denna outfit!

Den här rosa klänningen är jättebra om du vill klä dig som en tjej för din skyltkväll. Dessutom kommer strassklackarna och matchande strasschoker och örhängen att se till att du lyser vid 21 år.

En vanlig sak att bära för att underteckna nätter är också en tiara och skärp. Därför passar den här rosa tiaraen och bågen perfekt med denna outfit!

6. Klädsel nr. 6 – Outfit att gå ut

Födelsedagsdräkt med tillbehör

Produkter: Topp, byxor, skor, örhängen, handväska

Att bli 21 är en riktigt spännande händelse, och för att fira det kanske du vill tillbringa en rolig kväll med dina vänner.

Detta är den perfekta dräkten för att gå ut eftersom den innehåller rippade jeans, en svart crop topp och klackar, vilket är ett perfekt utseende för att gå ut.

Du kan också sticka ut från mängden med det här utseendet genom att bära dessa stora silverringar, som är så trendiga och roliga, och du kan ha med dig en gnistrande kopplingsväska, som den här, så att du inte tappar något av dina tillhörigheter medan de firar!

Vad tycker du om dessa 21-årsdagskläder?

Vilka av ovanstående outfitidéer är din favorit? Har du några förslag för tjejer som planerar vad de ska ha på sig på födelsedagen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2018; Det uppdaterades helt och moderniserades 2020 med nya kläder och informationsuppsättningar.