Atuendos 28 de junio de 2019 Cómo vestimos las mejores cosas que compramos el verano pasado Porque todos quieren aprovechar al máximo lo que compran.

Kläder 28 juni 2019 Så klär vi de bästa sakerna vi köpte förra sommaren eftersom alla vill göra det bästa av det de köper.

Kläder 28 juni 2019 Så klär vi de bästa sakerna vi köpte förra sommaren eftersom alla vill göra det bästa av det de köper.

För de flesta är det inte precis ett banbrytande koncept att återanvända ett klädesplagg. Vi ser dock fler och fler influenser som betonar att de lägger ut bilder av sig själva i “vintage” -stycken och klappar sig på baksidan för det. Detta kan få dig att kasta ögonen, men tyvärr blir klädslängden en sällsynthet i en bransch där nyhet alltid är tillgänglig för dem som vill ha det.

Vi tycker om att vi är ett team som gör det bästa av de saker vi köper och att vi ständigt återanvänder gamla favoriter. Vi är ingenting annat än stränga när det gäller att testa en ny stil innan vi välkomnar den i våra garderober. Vi tror också att hållbar shopping och trender inte behöver utesluta varandra – det handlar om hur något designas och de små detaljerna eller tillbehören som gör att det känns friskt igen.

Dessutom, åtminstone, att ta reda på vad hårt arbetande föremål i din garderob är hjälper dig att handla bättre i framtiden. När du väl har identifierat de egenskaper som gör att du vill bära något om och om igen (vare sig det är en klyvning eller en silhuett), kan du se till att allt du köper kommer att stå igenom tidens prövning. Vinn vinn.

Så jag ville veta exakt hur redaktörerna på Who What Wear har på sig sina favoritartiklar 2018 för den nya säsongen. Inte överraskande fanns det gott om klänningar (den här gången med en mer avslappnad känsla) tillsammans med konstiga streetskor och mångsidiga jumpsuits. Bläddra ner för att se vad vi valde.