Atuendos 24 de julio de 2019 Los vestidos, faldas y zapatos más populares de John Lewis en este momento Solo le dan a la gente lo que quieren ...

Kläder 24 juli 2019 John Lewis mest populära klänningar, kjolar och skor just nu De ger människor bara vad de vill …

Kläder 24 juli 2019 John Lewis mest populära klänningar, kjolar och skor just nu De ger människor bara vad de vill ...

Vi gick nyligen igenom en granskningsgrävning med high street favorit Marks & Spencer för att ta reda på vilka bitar som är heta på deras webbplats. Vi fick så bra svar från våra läsare att vi bestämde oss för att tillämpa samma test på den brittiska detaljhandelsjätten John Lewis. Vi filtrerar klänningar, toppar, skor, kjolar och väskor efter fliken “betyg” och “popularitet” för att hitta de bitar som du, shopparen, inte kan få nog av.

Inte överraskande, det fanns gott om vinnande grunder som gjorde det till toppen av listan, med Hush dyker upp flera gånger tack vare varumärkets mångsidiga separationer. Det fanns också en antydan till tryck, mestadels djuravtryck, rutigt och ränder (tydligt, leoparden är verkligen neutral nu). Våra favoriter måste vara Kins plädklänning, som skulle se så bra ut med ett bälte med tjocka sandaler (Hushs sandaler skulle göra jobbet), John Lewis veckade kjol och Madewells överdimensionerade totepåse. Bläddra ner för att se de bästsäljande inköpen.