Atuendos 11 de agosto de 2020 6 conceptos básicos de otoño que compraré independientemente de las tendencias de este año No hay razón para esperar.

Kläder 11 aug 2020 6 Höstgrunder jag ska köpa oavsett årets trender Det finns ingen anledning att vänta.

Kläder 11 aug 2020 6 Höstgrunder jag ska köpa oavsett årets trender Det finns ingen anledning att vänta.

I början av varje ny säsong finns det alltid vissa icke-förhandlingsbara grunder som jag vet att jag kommer att köpa och / eller använda de närmaste månaderna, oavsett trender. På vintern innehåller listan en varm kappa och stövlar med dubbar. Våren kan innebära några nya klänningar och sandaler, sommaren kräver alltid en skattkista av vita blusar och grundläggande baddräkter, och hösten kommer naturligtvis med sin egen uppsättning väsentligheter, som allt du ska läsa om nedan. .

Medan vår forskning om A / W 2020-trender fortfarande pågår, från ytterkläder till accessoarer, har “grunderna” i min höstköpslista fastställts under ganska lång tid. För att se mina must-haves i aktion tack vare hjälp från några av våra favoritmode på Instagram, och naturligtvis handla mina val för varje kategori på vägen, fortsätt bara rulla.