College Fashion

Klä för drömmål: Nya Zeeland

College mode

“Dressing for dream destinations” är en serie resor som tar oss runt om i världen för att dagdrömma om vad vi skulle ha på oss på olika ställen. (För mer information, se våra tidigare inlägg om Australien, Ryssland, Indien, Marocko, Sydkorea, Spanien, Kina, Grekland, Japan, Storbritannien, Kuba, Island, Turkiet, Thailand, Italien, Vietnam, Frankrike och Malaysia) .

BIld av Andrew-Art från Pixabay

Nya Zeeland Det är ett av de vackraste länderna i världen med sina vidsträckta landskap av berg, stränder, fjordar och betesmarker.

Det är ett suveränt öland med två huvudmassor (North Island och South Island) och 600 mindre öar. Beläget i Stilla havet, är det cirka 2000 miles öster om Australien.

Landet är genomsyrat av en rik historia med rot i Maori-kulturen och går tillbaka till 1200-talet när polynesierna bosatte sig på öarna. (Roligt faktum: Nya Zeeland var det första landet som tillät kvinnor att rösta!)

Vad man ska ta med sig i Nya Zeeland: Auckland

Auckland Det är den största staden i Nya Zeeland och hem till den största befolkningen av polynesier. Det rankas konsekvent som en av de mest levande städerna i världen.

Ofta kallad “City of Sails”, den har den högsta andelen båtägande i världen.

Det finns mer än 50 vulkaner utspridda runt staden (många av dem har förvandlats till parker som kan utforskas).

Eftersom det är omgivet av vatten finns det otaliga vattenlevande äventyr som surfing, kajakpaddling och simning.

BIld av Holgi från Pixabay

Auckland är en idealisk bas för turister att utforska och åka på dagsutflykter. Till exempel är den berömda Hobbiton-filmen en populär destination som kan nås från Auckland.

En enkel linneklänning med matchande tofflor ger en duk för en pop i färg. Komplettera utseendet med några nyanser och gyllene örhängen! Denna outfit är mångsidig för de flesta aktiviteter.

Vit ruffle linneklänning, fyrkantiga cat eye solglasögon, guld örhänge bågar, vita adidas sneakers, röd topp handtag crossbody väska

Produkter: Klänning – GAP, Sneakers – Zappos, Handväska – Nordstrom Rack, Solglasögon – Zara, Örhängen – ASOS

Vad man ska ta med: Queenstown

Ligger på södra ön, Queenstown Det kallas ofta världens äventyrsstad. Spännande sökare och adrenalinknarkare kan gå i bungee-jump, fallskärmshoppning, skidåkning, snabbbåt och mycket mer.

Besök Milford Sound, Lake Wakatipu och Ben Lomond för att komma igång; Det finns också flera dagsutflykter till vingårdar, historiska städer och naturattraktioner.

BIld av Mariamichelle från Pixabay

Uppenbarligen är denna outfit inte för när du hoppar av saker, men du är förmodligen ute i Queenstown när det är kallt. När du inte påbörjar ett höghastighetsäventyr håller en bekväm huvtröja och läderdetaljer dig varm och ser fräsch ut.

svart läderjacka, grå huvtröja, svarta runda solglasögon, svarta spännsvampar, svarta jeans

Produkter: Hoodie – H&M, Läderjacka – H&M, Byxor – JCPenney, stövlar – DSW

Vad man ska ta med sig i Nya Zeeland: Wellington

Wellington är huvudstaden i Nya Zeeland och är känd som sin kulinariska huvudstad med sina restauranger som vinner olika kategorier av nationella utmärkelser årligen.

Liksom resten av landet är Wellington full av naturlandskap med mer än 50 000 hektar regionala parker och skogar. Mer än 10% av befolkningen går till jobbet på grund av det trevliga vädret och den vackra utsikten.

Platser att besöka är Museum of New Zealand, Mount Victoria, Botaniska trädgården och den ikoniska Beehive Building.

BIld av 12019 från Pixabay

Denna outfit är ett lättsamt, avslappnat utseende som matchar denna vackra och glada stad. Besök alla de söta turistmålen för alla foton du tar utan att ha en irriterande klänning som ständigt går ner.

vit ruffle top, metall solglasögon, sköldpadds kedja länk örhängen, bruna sandaler, mörkblå jeans

Produkter: Topp – Forever 21, Örhängen – Topshop, Jeans – JCPenney, Skor – JCPenney, Solglasögon – Zara

Tyckte du om vår guide om vad du ska ha på dig i Nya Zeeland?

Är du från Nya Zeeland? Om så är fallet, vad rekommenderar du besökare att besöka? Om du reste till Nya Zeeland, vad packade du? Vi vill gärna höra från dig i kommentarerna nedan.