Adele en los VMA con el pelo recogido en una coleta de lado bajo

Kändis Hårspirering + Hur man gör: Adeles hästsvans

College mode

Hon stal våra hjärtan med “Chasing Pavements.” Och nu är det nästan omöjligt att sätta på radion utan att lyssna på en av deras senaste hits, vare sig det är “Rolling in the Deep” eller “Someone Like You.” Inte bara AdeleRösten har oss alla trollbundna, men hans stil är också avundsvärd.

Adeles läckra lås bärs ofta i voluminösa vågor som ramar in ansiktet. Medan han blandar ihop saker finns det en frisyr som han har spelat flera gånger på konserter och prisutställningar, liksom hans imponerande prestanda på MTV VMA 2011: hennes unika hästsvans på låg sida.

Adele vid VMA med håret i en låg hästsvans

Foto med tillstånd av Elle

Läs vidare för en sammanfattning av Adeles glamorösa frisyr i sidoponny i bara 5 enkla steg.

Steg 1: Fönster + volumisera

Applicera först en volumiserande mousse på fuktigt hår. (Prova Garnier Fructis Style Volume Inject Mousse, $ 4,29.) Använd sedan en stor rund borste för att föna håret. En stor rund borste skapar mer volym än den genomsnittliga platta borste.

Mitt hår är naturligt krusigt, så när jag skapade det här utseendet åt mig, sprang jag snabbt hårrätaren genom mina lås efter fönstret för att hålla dem snyggare; hoppa dock över det steget om du har naturligt rakt hår.

Steg 2: Reta Crown

Retande bild / tillbaka frisyr

Använd en liten kam för att flytta eller “ryggkamma” hårets bakre del eller “krona”. Adele har vanligtvis en hel del volym i håret, men tolk gärna detta steg och skapa en mängd volym och höjd som du känner dig bekväm med.

Använd en touch av hårspray under detta steg för att skapa långvarig volym. (Försök med Garnier Fructis Style Anti-Humidity Hairspray, $ 4,29.) Eller, om du behöver extra höjd, skapa en mini “puff” med håret på kronan och använd två bobby-stift för att säkra den.

Steg 3: Lägg håret i en låg hästsvans

Adele Hair Tutorial Steg 2: Samla hår i en låg hästsvans

För att imitera Adele, skapa en sidoskillnad i ditt lugg, men håll resten av håret kammat tillbaka. Dra håret i en hästsvans längst ner på huvudet och säkra med en resår. Använd en liten del hår från din hästsvans och vrid den runt hästsvansen för att dölja elastiken och säkra den längst ner på ponnyn med en bobby-stift.

För bästa resultat, håll inte håret rakt på huvudet; Istället, låt det hänga lös och se voluminöst ut för att matcha Adele.

Steg 4: Krulla hästsvansändarna

Använd en stor 1-1 / 2-tums krulljärn (prova Hot Tools Professional Spring Curler, $ 23,95 – $ 34,95), krulla ändarna på din hästsvans. Adele har ofta hästsvansen något utanför mitten och ändarna ligger över ena axeln eller den andra, så välj den sida som fungerar bäst för dig. Krulla ändarna på ditt hår slumpmässigt, i båda riktningarna, för det mest naturliga utseendet. Adele vaggar ofta på sin hästsvans med lockigt och nästan rakt hår, så oroa dig inte om du föredrar en rakare stil.

Steg 5: lägg till prickarna

Färdig produkt: Adele-inspirerad hästsvans

Lägg till en fin touch av hårspray för att hålla ditt utseende långvarigt. Adele bär ibland bandpannband, så lägg gärna till ditt eget pannband för den extra touchen och till gör utseendet ditt.

Dina tankar?

Vad tycker du om den här hårhandledningen? Är du också ett stort fan av Adeles vackra hår? Finns det någon annan aspekt av dig själv som du vill efterlikna? Finns det också några andra kändisfrisyrer som du vill se återskapas här? Lämna en kommentar för att meddela mig!