Celebridad 12 de octubre de 2018 Meghan Markle acaba de tomar la ruta de Victoria Beckham para su atuendo discreto de invitada a la boda.

Kändis 12 oktober 2018 Meghan Markle tog precis Victoria Beckham-rutten för sin diskreta bröllopsgäste.

Kändis 12 oktober 2018 Meghan Markle tog precis Victoria Beckham-rutten för sin diskreta bröllopsgäste.

Att vara så lågmäld som möjligt, deltog Meghan Markle i prinsessan Eugenies bröllop idag med ett otroligt subtilt utseende. Återvänder till den plats där hon för några månader sedan wowed på en global scen i sin ytterst eleganta Claire Waight Keller-bröllopsklänning av Givenchy, det är inte konstigt att hertiginnan av Sussex fortsatte sin regeringstid som en extraordinär minimalist med något så enkelt idag. . Detta utseende var i själva verket en annan skapelse från samma brittiska modehus och designer, ett varumärke som snabbt blir nummer ett för den nyaste medlemmen i kungafamiljen.

Kanske efter ledningen av hennes vän och designer Victoria Beckhams två kungliga bröllopsgästkläder, marinblå och helt marinblå, valde Meghan en relativt enkel mörkblå kappa och matchande klänning som hennes look för dagens ceremoni. vid Windsor Castle. Med matchande klackar och en vinklad fjäderfascinator var Meghans utseende väldigt passande och klassiskt – som den eleganta klänningen och den naturliga skönheten vi känner henne att vara, kan det vara lätt för Meghan att stjäla rampljuset i alla situationer, så det är ett stöd för henne. en sådan diskret gäst.

“Vad bär du på ett kungligt bröllop? Så jag visste att jag ville ha något som var passande, något som var feminint, något som jag kände mig bekväm med, men jag ville också att jag skulle ha lite av en kant, ”sa Victoria Beckham om sin återblick i maj. Det var uppenbart att vi alla uppmärksammade, inklusive Markle.