Celebrity 11 de enero de 2020 Esta actriz está redefiniendo el estilo de la alfombra roja, una mirada dolorosamente genial a la vez Somos grandes admiradores de Awkwafina.

Kändis 11 jan 2020 Den här skådespelerskan omdefinierar röda mattan-stilen, en smärtsamt cool blick i taget. Vi är enorma fans av Awkwafina.

Kändis 11 jan 2020 Den här skådespelerskan omdefinierar röda mattan-stilen, en smärtsamt cool blick i taget. Vi är enorma fans av Awkwafina.

Det finns många skådespelare som skryter med talanger som går längre än att spela; vissa kan sjunga, andra kan dansa och några kullerstensskor (jag tittar på dig här, Daniel Day-Lewis). Men en av de lysande stjärnorna från 2020 är inte bara en skådespelare; Hon är också komiker, rappare och nu modemusa. Naturligtvis talar vi om Awkwafina.

Även om du troligen känner henne från storfilmerna 2018 Crazy Rich Asians Y Hav 8Awkwafina har varit ansvarig för musik- och filmindustrin sedan 2012, efter att en video av hennes sång blev viral. Sedan dess har hon spelats in i en massa Hollywood-filmer och förra veckan vann hon en Golden Globe för bästa skådespelerska i kategorin musik eller komedi för sin ledande roll i den hyllade filmen. Farväl, vilket gjorde henne till den första asiatisk-amerikanska kvinnan som vann priset.

Ja, Awkwafina är någon som är värda att uppmärksamma just nu, och det är precis vad vi har gjort, särskilt när det gäller hennes kläder. Från hennes eleganta Golden Globes-ensemble komplett med tyllkrage till de eleganta kläderna hon föredrar när hon är på väg till premiären, Awkwafinas kläder träffar alltid märket och är en hyllning till hennes smärtsamt coola personlighet.

Med tanke på att han kommer att bli en av de största hits på den röda mattan den här utmärkelsesäsongen, tyckte vi att det var dags att kartlägga Awkwafinas stil. Fortsätt rulla för att se hennes bästa utseende.