Kan du tro att dessa sminkprodukter ännu inte har skapats?

Kan du tro att dessa sminkprodukter ännu inte har skapats?

College mode

Även flickan på det här fotot är förvånad över att få veta att vissa av dessa produkter inte finns. | Fotokredit: Unsplash

Det finns situationer där du befinner dig i desperat önskan att vissa produkter ska finnas i världen. För mig är dessa scenarier de vanligaste när det gäller smink och skönhet.

Vi är väldigt lyckliga att leva i en sminkvärld som har produkter som uppfyller (nästan) alla tänkbara behov. Men även med den otroliga variationen som vi kan välja mellan finns det fortfarande några behov som måste uppfyllas. Här är några sminkproduktidéer som, av någon galen anledning, har ännu inte erövrats av ett populärt och älskat sminkmärkes.

Djärva och pastellfärgade ögonbrynspennor

Ögonbryn är möjligen den mest omtalade ansiktsegenskapen när det gäller smink idag. Den senaste expansionen av pannprodukter, när det gäller pigment och typer av formler, har verkligen förstärkt varje flickas pannspel.

Vad som slår mig är dock att även om dessa produkter finns i alla tänkbara naturliga nyanser, har ingen grenat sig in i att skapa pennor med djärvare färgpaletter, som fet och pastell. Jag har en hel del vänner som gillar att färga ögonbrynen med icke-traditionella färger, som magenta eller lila, och de måste tillgripa med eyeliner-pennor istället för ögonbrynspennor, som är designade för detta ändamål.

Med sminkens nuvarande fokus på glitterpigment och holografiska produkter är jag förvånad över att denna trend ännu inte har spridit sig till pannprodukter. Fingrarna korsade för att någon fantastisk skulle få dessa pennor att gå i uppfyllelse.

Nässpecifik markering och kontur duo

Läkares formel hoppade till idén om markerings- / kontureringsstången när det gäller kinder, men med populariteten hos näskonturering och markering är jag verkligen förvånad över att Inget företag har kommit med en kontur- och markeringsprodukt speciellt för näsan.

Denna speciella produkt måste existera i en mer rundad form för att passa runt bryggan och nässpetsen, men med hur långt sminket har kommit är detta inte inom räckhåll för möjligheterna. Den guidade placeringen av konturskuggorna och markeringstonerna från en combo-stick skulle utan tvekan göra denna makeuptrend så mycket snabbare och lättare att dra av.

Basburkar som kan återställa oanvänd bas

Baser i massor. | Fotokredit: Youtube

Den här idén kan vara lite ambitiös, men lyssna på mig. Det har varit fler gånger att jag kan räkna där jag av misstag lade för mycket foundation i min hand eller sminksvamp. Detta ger mig en extra massa produkt som i slutändan går till spillo.

Kanske, bara kanske, finns det någon som kan designa en flaska som kan återvinna den oanvända basen. Mitt sinne föreställer mig detta som en flaska med två utbytbara konfigurationer: fördela basen och suga tillbaka den i flaskan. Du kan helt enkelt ställa in pumpen till rätt inställning, trycka på flaskans munstycke mot den oanvända produkten i handen, pumpa dispensern och spara den extra basen, så värdefull för en annan dag. Detta gör att du enkelt kan växla mellan de två funktionerna för att skaffa din bas för applikation eller hämta ytterligare produkter.

Även om denna idé är långt ifrån perfekt (för uppriktigt sagt har jag ingen aning om hur man gör något liknande, och det finns bakterieöverväganden), skulle jag ljuga om jag sa att jag inte var intresserad.

Duochrome Liquid Eyeliners

Tyvärr är dessa inte fantastiskt duokromer. | Fotokredit: Youtube

Sanningen att säga, jag är upprörd över att den här produkten ännu inte kommer att bli vanlig. jag är en enorm beundrare av duokrom smink, och du skulle tro att eftersom det är en så populär trend, vill makeupföretag vara de första som kommer ut med duokroma flytande eyeliners. (När jag säger duokroma eyeliners menar jag de som gör en fullständig övergång från en färg till en annan på ögonlocket.)

Duochrome skapar ett fantastiskt utseende och kan finnas i nästan vilken färgkombination som helst du vill. Kan du inte föreställa dig livligheten i en rosa till lila duokrom? Vad sägs om en cool övergång från kricka till olivolja? Om naturligt är mer ditt utseende, vad sägs om en enkel brun till svart duokrom? Skönheten i detta är att färgkombinationerna kan skräddarsys efter ditt humör, din sminkstil eller till och med din klädstil. Någon snälla, snälla gör att dessa existerar mycket snart.

Vad tycker du?

Vilken produkt vill du se lanseras nästa i denna underbara värld av smink och skönhet? Lika viktigt, finns det verkligen några av dessa produkter som du känner till? (Seriöst, om du har hört talas om något, måste jag veta.) Låt oss veta nedan!