College Fashion

Jordyn Woods kläder: de 6 styckena du behöver för att få hennes stil

College mode

Jordyn Woods stil: de 6 styckena du behöver för att klä dig som Jordyn och vår guide till Jordyn Woods kläder och kläder

Jordyn WoodsKläder framkallar avund. Den 21-åriga modellen och influensen som först blev känd som Kylie Jenners bästa vän på hålla jämna steg med Kardashians, har avancerat i stilvärlden och är nu en Instagram-influencer, talesman för kroppspositivitet, modell och från och med förra året modedesigner!

När Jordyn inte är upptagen med att designa sportkläder eller skapa sin egen Eyelure-ögonfranssamling kan hon ses ha några mycket snygga kläder på Instagram.

{RELATED POST: How to Copy Jordyn Woods ‘Best Outfits of 2020}

Medan vid första anblicken kan Jordyn Woods stil se väldigt ut som den av hennes bästa vän Kylie, om du tittar närmare är den faktiskt helt annorlunda.

Om hennes Instagram-konto är ett bevis, älskar Jordyn att klä upp sig och letar ofta efter fantastiska klänningar för speciella evenemang eller på kvällen. Jag skulle dock säga att hennes vardagliga stil är lite mindre glamorös och mer inom det som är normalt och användbart för oss som inte är kändisar. (Vilket ger en fantastisk modeinspiration!)

Om du gillar denim, djurtryck och bekväma tröjor kommer Jordyn Woods stil definitivt att inspirera dig, så läs vidare för vår guide till Jordyn Woods kläder och de 6 styckena du behöver för att klä dig som hon!

1. Apor

Jumpsuits är en häftklammer i Jordyns garderob, och de borde också vara en i din. De är mångsidiga bitar som du kan klä uppifrån och ner, beroende på tillfälle.

Jordyn Woods Kläder - Vit Bodysuit

Produkt: Kropp – Prettylittlething

2. Nalle tröja

Pälsrockar och pälsiga tröjor är förmodligen säsongens mysigaste trend, perfekt för de av oss som alltid är på is. De är så lätta att utforma. Oavsett om du bär dem med jeans eller leggings och sneakers eller stövlar har du gott om alternativ.

Jordyn Woods måste-ha: nallebjörntröja

Produkt: Nalle tröja – Missguided

3. Vadderad jacka med leopardmönster

Jordyn Woods kläder är alltid i stil, så det är inte konstigt att hon gillar vadderade kappor i leopard. Leopardtryck är en av säsongens hetaste trender och kan ses över Jordyns instagram.

För att kopiera hennes utseende kan du välja ett traditionellt neutralt leopardmönster, som Jordyn gör ovan, eller så kan du experimentera med lite färg, som med den här blå leopardmönstrade jackan.

vadderad jacka med leopardmönster

Produkt: Blå jacka med leopardmönster – Buhu

4. Mamma Jeans

Jordyn älskar verkligen jeanskjolar, jackor, klänningar och naturligtvis jeans. Mom jeans är en explosion från det förflutna som är lätta att para ihop med enkla föremål som en långärmad skjorta och sneakers, och kommer att ge dig den vintagestämningen som är så eftertraktad den här säsongen!

Jordyn Woods stil måste ha: mamma jeans

Produkt: Mamma Jeans – H&M

5. Vita sneakers

Vita sneakers är super mångsidiga (och de är på vår lista över de bästa sneakersna för college).

Jordyn instämmer antagligen, eftersom hon kan ses med sin Nike Air Force 1 med nästan vilken outfit som helst. Dessa klassiska sneakers är snygga och slitstarka skor som du kan bära för att gå runt på campus eller till och med för en avslappnad utekväll.

Jordyn Woods kläder: Nike Air Force 1

Produkt: Nike Air Force 1 – Nike

6. Byxor med djurtryck

Jordyn älskar djurtryck, och den här säsongen verkar ormtrycket vara en av hennes favoriter.

Snake print byxor är ett perfekt sätt att integrera denna trend i din garderob, eftersom de är så mångsidiga. Du kan forma dessa byxor med klackar och en skjortad body för en kvällsdräkt, eller så kan du gå lite mer traditionell och ha en svart turtleneck och ankelstövlar för en elegant dagtid.

djur byxor

Produkt: Snake print byxor – Missguided

Vad tycker du om Jordyn Woods kläder?

Är du ett fan av Jordyns stil? Vad är din favoritartikel i Jordyns garderob? Har du redan några av dessa? Vi skulle gärna höra din åsikt i kommentarsektionen.