estadisticas web Skip to content

Jennifer Lopez delade bara en sällsynt sminkfri selfie som gnistrar.

Jennifer Lopez delade bara en sällsynt sminkfri selfie som gnistrar.

“God morgon alla !!! #MorningFace, ”skrev han texten på inlägget.

“Naturlig skönhet! Bara vackert 😻😻😻😻 ”, kommenterade en person, medan en annan skrev,“ Vacker mamma !! 😍💗 ”.

RELATERAD: 11 kändis-selfies som inspirerar dig att inte sminka dig

Så hur håller J.Lo sin hud glödande och skrynkelfri fram till femtiotalet? Använd några knep för att hålla dig cool.

Först, efter hennes svettiga träningspass, tvättar Jennifer ansiktet omedelbart. ”Jag tvättar alltid mitt ansikte efter träning. Det hjälper till att hålla mina porer rena och min hud känns frisk, säger han. Hallå!.

Och han tvättar också ansiktet innan han går till sängs, när han också hydrerar. “Jag går aldrig och lägger mig utan att ta bort smink, [and I use] nattkrämer för att hålla min hud hydrerad, sa han i en intervju med människor.

Din dagrutin handlar om solskydd; hon använder en fuktkräm med SPF varje dag. “Du måste skydda din hud”, förklarade han.

Men vad är den hemliga ingrediensen i den J.Glow? Glykolsyra. Hon berättade för inlägget det hon använder den för att “få den hälsosamma glansen och klar hud.”

När det gäller J.Los livsstil säger hon också att sömn är nyckeln till att hennes hud blir ung.

Tips nummer ett är att alltid få tillräckligt med sömn. Jag kan inte betona detta nog, sa han. Mode 2018. “Jag skulle gärna vilja sova nio eller tio timmar, men hur som helst ser jag alltid till att jag får minst åtta.”

Och deras kost innehåller mycket vatten och färska råvaror. ”Jag tror att dricka mycket vatten och färsk mat med mycket frukt och grönsaker (jag håller [them] med mig hela tiden) allt påverkar kvaliteten på hudens utseende, sade han också människor.

För att inte tala om, J.Lo älskar att inte sminka när hon inte arbetar. Mode. ”Jag är ganska diskret när det gäller min dagliga skönhetsrutin. Jag måste ha mycket smink för jobbet, så när jag inte jobbar tenderar jag att ha lite eller ingen smink, sa hon. .

Denna artikel publicerades ursprungligen på Women’s Health US.

RELATERAD: Jessica Biel ser helt evig ut i denna selfie utan smink