College Fashion

Jag klädde mig som Lucy Hale i en vecka och det var vad som hände

College mode

Jag klädde mig som Lucy Hale Main Image

Vi har alla tittat på inspiration för kändisstil någon gång i våra liv. Men det är en sak att säga “Jag älskar hennes outfit” och en annan att kopiera den i verkliga livet.

För den här serien går jag längre och får det att hända. Varje vecka blir jag inspirerad av en kändis och kopierar fem av deras utseende så nära som möjligt. Så jag meddelar dig: Fungerade uppsättningarna i verkliga livet? Kände jag mig bekväm? Behandlade folk mig annorlunda? Jag delar allt.

I tidigare inlägg har jag klätt upp mig som Zendaya, Gigi Hadid, Grace Kelly, Kendall Jenner, Vanessa Hudgens, Sophie Turner, Priyanka Chopra, Millie Bobby Brown, Hilary Duff, Lily Collins, Taylor Swift, Ikoniska Halloween-karaktärer, Selena Gomez, Alexa Chung , Ikoniska julkaraktärer, Rachel Green under de första säsongerna av Friends, Rachel Green i de senare säsongerna av Friends, Queer Eye’s Fab 5, Monica Geller och Little Women’s Characters.

Den här veckan ska jag återskapa Lucy Halekläder.

Lucy Hales stil

Jag kände Lucy Hale och hennes arbete när hon var yngre, men när hon spelade vackra små lögnare på vilket sätt Aria, det var då jag blev ett fan. Och ja, hennes karaktärs stil var konstig, ikonisk och överraskande. Men Lucys personliga stil (se även: hennes loungewear 2020-stil) är riktigt cool, i en avslappnad, klassisk form.

Efter att ha bläddrat mycket fick jag en allmän uppfattning om hur Lucy lutar mest mot. Hon använder mycket blå denim, både i jeans och jackor. För blusar brukar du bära mycket camisoles, gröda toppar Y grafiska utslagsplatser, i ljusa och neutrala paletter. För sina skor och väskor går hon med en coolt uttalande objekt, som silver fotkängor, eller går för klassiska par, som vita sneakers eller svarta mulor.

Utan ytterligare ado var det så här veckan var!

Lucy Hale Outfit # 1, måndag

För att börja veckan valde jag en väldigt enkel outfit, eftersom Lucy tenderar att använda en version av denna kombination mycket. På bilden har hon en klänning, sneakers och en jacka när hon njuter av solen i Amsterdam.

Fotograf: @misaovega

Liknande artiklar: Klänning – Bloomingdale’s, Jacka – Levi’s, Sneakers – Topshop, Handväska – Anthropologie, Solglasögon – Saks 5th Avenue, Signet Ring – Wolf and Badger, Facetterad stenring – Lane Bryant, Pink Ring – QVC, Halsband – Nordström

För att återskapa detta utseende använde jag en flytande klänning i en svart Y Vit prickmönster. Ovanpå klänningen lade jag till en lätt jacka i en grön armé Färg. Till skorna använde jag ett par vita skor.

För tillbehör använde jag en lager guld halsbandmig signaturringar och ett par svarta solglasögon med guldram. Jag lade också till en svart axelväska.

Denna outfit var ett bra sätt att börja veckan. jag var bekväm och jag kände verkligen söt. Klänningen och jackan var perfekt för detta varmare men fortfarande övergångsklimat. Jag har inte använt en enkel sundress på månader, så det var en trevlig förändring av takten!

Tillbehör var nyckeln här för att ta en titt utöver grunderna: solglasögonen och väskan gjorde stor skillnad. Eftersom detta var mycket mångsidig inställd, jag kan se mig själv ha på mig den igen med ett par byxor för en mer elegant atmosfär.

Lucy Hale Outfit # 2, tisdag

För tisdag ville jag ha något med en mer fjädrande touch, så jag valde det här utseendet. Här har Lucy på sig overall, en T-shirt och enkla vita sneakers.

Fotograf: @misaovega

Liknande artiklar: Jumpsuits – H&M, T-shirt – Net-A-Porter, Sneakers – Reebok, Handväska – Anthropologie, Solglasögon – Saks 5th Avenue, Ring – Wolf and Badger, Facetterad stenring – Lane Bryant, Pink Ring – QVC

Till min version av denna Lucy Hale-outfit lånade jag jeansdräkt från min syster och parade ihop dem med en vit t-shirt. Till skorna använde jag ett par ljusblå sneakers. Jag avslutade utseendet med en svart väska Y Solglasögon.

Det här var en bra outfit totalt sett. Jag går inte på ett kontor längre då det här var en perfekt outfit att arbeta hemifrån.

Självklart gillar jag inte att ha överdrivna kläder om jag inte är utanför huset, men samtidigt gillar jag det inte. inte Gör ett försök. Så den här typen av look är perfekt för den tiden. Är bekväm Y praktiskmen jag kan fortfarande lämna huset för att springa ärenden och titta på söt.

Lucy Hale kostym nr 3, onsdag

Midweek utseende var lite mer vinteraktig än resten av kläderna. På bilden bär Lucy en gul tröja, jeans och sneakers när hon reser världen.

Fotograf: @misaovega

Liknande artiklar: Tröja – Nordström, CowboysLevi’s, Sneakers – Topshop, Solglasögon – Saks 5th Avenue, Handväska – Francesca’s, Signetring – Wolf and badger, Facetterad stenring – Lane Bryant, Pink ring – QVC

För att återskapa detta utseende började jag med en överdimensionerad tröja i gul senap. Jag parade ihop det med några lätt tvätt jeans och detsamma vita skor Jag använde den på måndag. Slutligen slutförde jag med en svart axelväska som har en guldkedja liknar Lucy och ett par svarta solglasögon.

Som jag nämnde tidigare förändras klimatet fortfarande där jag bor. Jag hade planerat ett helt annat utseende för den här dagen, men morgonen var mycket kallare än jag förväntade mig, så jag valde den här som jag hade sparat för alla fall.

Var en väldigt ljust Y Söt klädsel. På vilket sätt enkel som det är, förblir det Elegant och en typ av outfit som Lucy söker om och om igen. Nästa gång skulle jag lägga till ett par färgglada tossor eller strumpor, eller till och med en hatt eller basker, bara för att ge det lite mer personlighet.

Lucy Hale Outfit # 4, torsdag

Till torsdag valde jag denna eleganta rosa ensemble. På bilden har Lucy en linne, en rosa jacka, jeans och korta klackar.

Fotograf: @misaovega

Liknande artiklar: Linne – Tändstickor, Jeans – Levi’s, jacka – H&M, klackar – ASOS, solglasögon – Saks 5th Avenue, Signetring – Wolf and Badger, Facetterad stenring – Lane Bryant, Pink Ring – QVC

För att göra min version av denna uppsättning lånade jag en Ärmlös i en neutral färg från min mamma och jag parade ihop det med byxor i en medium tvätt. Till jackan använde jag en mauve rosa varsityjacka.

Jag hade inte ett par klackar som liknade Lucys så jag hade bara ett par klackar silverklackar som var rätt höjd och färg.

Nu gick tillbehören på samma sätt som de andra dagarna: Jag började med en lager lager halsband i guld- och lade till en mynt halsband, då fick jag det min signatur ringer och ett par svarta solglasögon.

Jag verkligen, På riktigt Jag älskade det här utseendet! Det var som bekväm som resten av veckans kläder, men hade mer kvinna Y sätta ihop omgivande.

Lägg till det, den balans mellan linnen och jackan hjälpte mycket med detta övergångsklimat.

Förresten, om du följer dessa inlägg noga, kommer du att veta att jag inte bär klackar ofta. Jag köpte dessa till mitt Priyanka Chopra-inlägg och har använt dem mycket mer än andra klackar jag äger eftersom de är riktigt bekväma. De var ett bra köp!

Lucy Hale Outfit # 5, fredag

För den sista dagen i veckan ville jag ha något som lätt kunde gå från en dagtid till en nattlig look. På bilden har Lucy en rosa camisole, jeans och metallic sneakers.

Fotograf: @misaovega

Liknande artiklar: Camisole – Neiman Marcus, Jeans – Levi’s, Solglasögon – Nordstrom, handväska – Francesca’s, Signetring – Wolf & Badger, Facetterad stenring – Lane Bryant, Pink ring – QVC

För att skapa en version av denna outfit började jag med en ljusrosa sidenkamisol. För toppen trodde jag att det måste ha tre viktiga egenskaper: det måste vara en kamisol, det måste vara rosa och det måste ha en intressant konsistens. Så jag valde den här eftersom den var den mest liknande artikeln jag redan hade.

Så jag hade samma sak medium tvätt jeans Jag hade onsdag och ett par metalliska sneakers i en Gyllene färg. Mina tillbehör var rosa speglade solglasögon, a mynt halsband och den svart väska Jag använde torsdagen.

Det här var en av mina favoritlooker i veckan. Jag har väntat på att vädret skulle bli lite varmare för att ha på mig den här camisolen utan att känna mig kall och var glad över att äntligen kunna bära den!

Det här utseendet var så lätt att byta till ett kvällsutseende – jag hade bara ett par svarta fotkängor och bar en svart jacka över den. Sammantaget var det så söt och jag kände verkligen självsäker Y varm i den.

Slutgiltiga tankar

Jag ville att den här veckan skulle vara lite mer avslappnad än andra, eftersom jag hade många professionella ärenden, som att förnya min licens och mitt pass. Det verkade som om det inte var en lämplig vecka att bära extravaganta eller mer experimentella utseende. Lucy Hales stil var det perfekta sättet att hålla sig bekväm och välvårdad med en praktisk outfit för dagen.

Mig Favorit kostymer var rosor Torsdagar och fredagar, men jag är 100% säker på att jag kommer att bära onsdagens utseende (eller versioner av det) mycket mer under min dagliga dag. Men ändå var rosor som gnistrar under min vecka – de kändes bara lite mer magiska och lite ljusare än resten.

Sedan Pretty Little Liars har jag älskat Lucys vardagliga stil. Det är så lätt att återskapa och jag garanterar att du redan har alla artiklar. Bläddra bara igenom deras Instagram, bli inspirerad och kasta något tillsammans. Det kommer att vara sött och bekvämt, perfekt för lektioner, arbete eller gå ut.

Vad tycker du?

Vad tycker du? Vilken outfit var din favorit? Gillar du Lucys stil? Vilket utseende skulle du ha på dig? Tror du att jag ska göra ett PLL-inlägg? Låt mig veta i kommentarerna nedan!