almohadillas suaves

Jag försökte … mjukt bort

College mode

mjuka dynor

mig hata rakat av. Troligtvis är du inte ensam om detta. Det är en daglig ritual (eller varje vecka, beroende på temperaturen) som alla hatar. Jag kunde definitivt klara mig utan det!

Därför väcktes mitt intresse när jag såg en reklam för Smooth Away. Denna produkt garanterar släta ben med minimal ansträngning och ingen smärta. När min vän Mary Beth kom tillbaka från Thanksgiving-pausen med ett paket visste jag att jag var tvungen att prova dem själv!

Smooth Away: Min erfarenhet

Satsen finns i två storlekar: en kroppsstorleksapplikator som är tre tum lång och två tum bred och en mindre ansiktshårapplikator två tum lång och en halv tum bred. Tillsammans med Smooth Away-applikatorerna kommer satsen också med fyra påfyllningsplattor. Allt detta kommer bekvämt i en liten resväska.

Efter en dag med tillväxt var hon redo att äntligen prova denna “mirakel” -produkt. Instruktionerna säger att polera tre gånger medurs och tre gånger i motsatt riktning. Med den kroppsstora applikatorn gjorde jag detta i ungefär fem minuter, eller den tid det skulle ta att raka hela mitt ben. Till min fasa såg jag ner och hittade hela mitt ben täckt av vad som såg ut som vit krita.

Mjuka bort resultat

Slät

Jag ville verkligen, verkligen, verkligen att jag skulle gilla den här produkten. Det verkade ärligt talat svaret på alla mina problem – jag skulle sluta spendera alla pengarna på rakblad (webbplatsanmärkning: varför är de så dyra?!) Och spara min hud från de hakar som jag fortfarande har ibland.

Jag förväntade mig att min hud skulle vara 100% slät efter den här produkten, men istället kändes mina ben som jag hade rakat för 12 timmar sedan. Slät, men med lite tillväxt. De mest känsliga delarna av mina ben, som mina anklar, var särskilt svåra att arbeta med. Vid ett tillfälle var jag tvungen att gnugga mig så hårt att jag hade något som såg ut som en rakhyvel på mina sken som brände mig i timmar. En vän till mig testade det på bröstet och upplevde samma typ av smärta som jag. Inte bara var det smärtsamt, utan “kristallerna” tycks bli tråkiga efter några användningsområden!

Smooth Away – Min övergripande recension:

Det faktum att Smooth Away förvandlade benen till krita, orsakade mig smärtan av rakning med en trubbig rakhyvel, tog mycket längre tid. Y Han gav mig inte ens mjuka ben uppmanar mig att berätta för dem inte att köpa detta! Det enda skälet till att jag kan tro att jag skulle behöva den här produkten är om behöver att vara rakad när man går av ett plan. Spara $ 10 och köp mascara!

Vad tror du?

Har du någonsin använt den här produkten? Vad var din upplevelse? Känner du till någon annan produkt som har sett på TV som inte lever upp till dina förväntningar? Berätta för mig i kommentarerna!