College Fashion

Jag älskar min PWT: Tre vita skjortor och hur man bär dem

College mode

Jag älskar mina paljetter, spetsar och tryckta t-shirts lika mycket som nästa tjej, men ibland är det trevligt att gå tillbaka till grunderna – skriv in vanlig vit t-shirt (eller som jag vill kalla det, PWT): en skjorta så mångsidig att du kan klä upp den, ner eller över månen.

Det är det perfekta plagget för dina lata dagar och som sådan valde jag tre stilar av denna klassiska skjorta: T-shirt, Oxford och V-ringning och designade dem i tre eleganta stilar för varje dag.

Vill du se hur man bär en vit skjorta och ser fantastisk ut? Fortsätt läsa!

Hur man bär en vit skjorta: “t-shirt”

Outfit med vit t-shirt, sammetbyxor, svarta stövlar och väska.

Produkter: Skjorta – Missguided, Byxor – Madewell, Stövlar – Lulus, Handväska – Lulus

För min första outfit kommer jag att gå med den gamla troende: den gamla grundläggande rundhalsade tee.

Även om det är en klassiker betyder det inte att den här tröjan är tråkig. I själva verket långt ifrån det. Eftersom det är så enkelt ger det dig en fantastisk möjlighet att leka med resten av din garderob.

För att starta denna outfit valde jag ett djärvt sammetsbyxa. Dessa byxor fungerar som det huvudsakliga visuella elementet i din outfit och fungerar bra när de kombineras med den här enkla skjortan. Sedan för en mer vågad touch, valde jag dessa svarta stövlar med en detaljerad rund dragkedja. Till slut lade jag till en rund texturerad väska.

Den krage skjortan

Outfit med en vit krage-t-shirt, svarta jeans, en cheetahock, vita lägenheter och en svart väska.

Produkter: Skjorta – Zara, Byxor – Urban Outfitters, Jacka – Lulus, Skor – Lulus, Handväska – Lulus

För outfit nummer två valde jag den här krage-toppen. Den här skjortan är inte bara en annan klassiker, den är också en viktig häftklammer i vilken flickas garderob som helst. Denna topp är speciellt perfekt för alla tillfällen, till exempel en klasspresentation, en jobbintervju eller till och med en utekväll med tjejerna.

Nu parade jag den här skjortan med smala svarta jeans med hög midja för att hålla den mer avslappnad. Denna kappa med leopardmönster är underbar för hösten i vinterväder. Det ser också bra ut med skjortkragen och mönstret samlar alla färger. Därefter valde jag några enkla vita lägenheter för att hålla klädseln snygg och inte överväldigande. Till slut avslutade jag allt med en fin svart väska.

V-hals

Outfit med byxdräkt, t-shirt, svart väska och vita låga skor.

Produkter: Byxor – Prinsessan polly, Jacka – Prinsessan polly, Skjorta – Madewell, Handväska – Zara, Skor – Zara

För min senaste outfit valde jag en relativt ny klassiker: V-halsen. Av alla tröjorna i den här artikeln är V-halsarna min favorit eftersom de är universellt smickrande – de visar precis tillräckligt med hud och accentuerar din nacke medan du uppmärksammar ditt ansikte.

För att starta denna outfit blandade jag matchande byxor och en kavaj. Med kavajer och särskilt fashionabla byxdräkter trodde jag att de skulle passa perfekt för t-skjortan. Jag älskar mintgrön kostym i kombination med den vita t-skjortan; ger hela outfit en känsla av lätthet. Den här lilla svarta väskan lägger till textur i utseendet, medan dessa vita lägenheter är en modeflicka som du måste ha.

Rekommendationer av T-shirt

Grupp av vita t-shirts

När det gäller vita skjortor kan du få dem till vilket pris som helst från $ 10 till $ 100. Men efter mycket försök och fel upptäckte jag att Hanes det kommer alltid att vara mitt märke av hemtjej-t-shirts.

Inte bara är Hanes-tröjor billiga (cirka $ 10), men de kommer också i paket om 3-6 (beroende på kvaliteten på den tröja du väljer). De är baggy, men inte för snäva, och precis rätt storlek för att slappa eller ta en promenad i parken.

Om du vill prova dem kan du hitta dessa billiga t-shirts i butiker som Target, eller bara stjäla dem från din pojkväns garderob (alltid kul!).

Zara vit skjorta

Tyvärr, när det gäller att hitta den perfekta skjortan med knappar, är sökningen inte så enkel.

När du letar efter en knapp måste du försöka hårdare och spendera lite mer pengar än när du letar efter en vit t-shirt. Prova olika stilar och ge inte upp om en inte passar dig. Varje knapp är annorlunda och har olika snitt, form och passform. Men det kommer att finnas en som kommer att se bra ut på dig, och när du hittar det har allt det hårda arbetet varit värt det!

För ett roligt exempel är Zara-knappen ovanför mycket roligt att spela med på grund av volanger och sömmar.

J.Crew pojke skjorta

Om du vill ha något mer klassiskt är J.Crew-pojkens skjorta ovan en favorit till något högre pris än Zara.

Tillbehör

Som med alla kläder är hennes utseende bara lika bra som tillbehören hon bär. Sa att tillbehör är särskilt viktiga när du bär en vanlig vit skjorta! Din skjorta är som en tom duk; Som sådan måste du lägga till färg (eller i det här fallet tillbehör) i mixen för att göra din outfit från tråkig till rolig.

Hur man enkelt anpassar en vanlig vit skjorta

Det finns många saker du kan samla på dig för att bära en vanlig vit skjorta; Här är några viktiga tillbehör som borde vara i alla flickors garderobarsenal.

  • Halsdukar – Halsdukar är löjligt lätta att ta på när du inte har tid att tänka på andra tillbehör. Leta efter lätta halsdukar på våren och leta efter tyngre i vilken färg som helst. De lägger en touch av färg på din outfit och kan bäras under alla årstider beroende på materialet.
  • Ringar – Ringar är fantastiska, de lägger till en touch av sofistikering utan att distrahera för mycket från resten av din outfit. Och eftersom det finns så många stilar är de ett bra sätt att uttrycka din individualitet. Oavsett om du försöker visa upp din safirgröna hjärtformade diamantring eller prydda skallering kan du inte gå fel med lite extra gnista i ditt utseende.
  • Hustrur – Armband, som ringar, kan ge ditt outfit lite intresse utan att vara för flashiga. De ser bra ut staplade eller bara bäras ensamma, särskilt med en vanlig skjorta. Men om du ska stapla dem, var noga med att inte överdriva det med andra smycken. Balans är nyckeln.
  • Halsband– Halsband finns i alla former, storlekar och färger. Det är därför det är viktigt att ha en samling av alla slag eftersom du vet aldrig vad som kommer att passa din outfit. När jag bär en vanlig vit t-shirt älskar jag att ha ett uttalandehalsband, vilket gör det till mitt fokus för mitt outfit – det väcker omedelbart uppmärksamhet! Det blå blommiga halsbandet ovanför, liksom den svarta juvelen, är bra exempel på uttalande halsband. De är roliga och olika, vilket gör att din outfit sticker ut från resten.
  • Färgglada eller olika skor – När du bär en vanlig skjorta är det kul att gå ut ur din komfortzon i en annan del av din stil. Istället för att ha tråkiga gamla sneakers, varför inte gå på rubinröda lägenheter eller höga sneakers för att göra uttalanden? Den grundläggande t-skjortan balanserar dem.
  • Bälten – Bälten är bland de tillbehör som jag älskar men som ofta glömmer. De är fantastiska eftersom de inte bara håller dina byxor uppe, men de kan också göra din outfit mycket mer intressant och kombinerad på en gång.

När det kommer till kan du rocka nästan vad som helst med en vit tee – se bara till att den är unik. Du vill sticka ut och inte blanda; det är det som gör din outfit cool istället för tråkig. Så bär det söta huvudbandet du ville prova på eller de röda stövlarna som är svåra att forma; din vita skjorta är ett medel för att ta risker, så fortsätt!

Tankar om hur man bär en vit skjorta?

Gillar du vanliga vita skjortor? Vad bär du din med? Har du ett favoritskjortmärke? Vad tycker du om kläderna jag gjorde? Låt mig veta dina tankar om PWT; Kan inte vänta med att höra från dig!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2010; Det uppdaterades helt och renoverades 2019 med nya foton och information.