estadisticas web Skip to content

Ivy League Haircut: 20 Preppy Modern Looks

Ivy League Haircut: 20 Preppy Modern Looks

Ivy League-frisyren, även känd som Princeton-klippet, har verkligen sina rötter i allt preppy och amerikanskt. Men den här stilen har utvecklats för att passa en mängd olika stilar. Du kan luta dig som hipster eller atletisk som du vill.

Ivy League frisyr

Gå för en klassisk Ivy League eller introducera några moderna detaljer i stilen – para ihop med en blekning, prova en rakad del, spikad kam eller para ihop den med ett skägg. Här är en bra lista med idéer om ämnet.

# 1: Long Ivy League

Detta är den klassiska versionen av preppy cut. Vi ser detta ofta hos proffs och även i kändisar. För att få denna avancerade överklagande, få en halvkort eller medium avsmalning på sidorna och baksidan. Håll håret kortare med en kvarts tum och håret längre med två till tre tum.

# 2: Snygg quiff

Medan Ivy League-frisyren i allmänhet innehåller en sidodel kan den utformas på många sätt. Skillnaden i längd mellan det längre håret på toppen och det kortare håret på botten är inte så drastiskt, men låset sticker ut. Denna moderna version går framåt för volym.

# 3: Kort taggig frisyr

En kort frisyr kräver lite underhåll och är lätt att forma. Men du måste se till att det inte är tråkigt. Denna look använder precis rätt mängd stylingkräm eller pomade för att skapa volym. För en rörig, ofullständig effekt, använd dina fingrar, inte en kam.

# 4: Ivy League med Peine Over

På grund av sidosvep läser den här versionen lite mer klassisk, men är också modern tack vare låg blekning. Lägg märke till hur frisyren är helt slät? Det är jobbet för en kam. Lär dig vilka verktyg som hjälper till att ge önskad effekt. Du kan lägga gel i håret och sedan skulptera det med en kam.

# 5: Klassisk rak frisyr

Denna Ivy League-frisyr har ett nyckelelement: volymen på framsidan. Det är inte så svårt att uppnå dagligen när din stylist lämnar den delen av håret längre och håret inte är för tunt. Använd bara fingrarna och lite gel eller spray. Fem minuter med en hårtork fungerar också.

# 6: Ren skär med blekning

För att beställa detta snitt från din stylist, berätta för henne att du letar efter en djup sidodel och en regelbunden blekning som skär igenom huden vid tempel och rygg. Med ditt topphår ungefär en och en halv tum långt kan du utforma det åt sidan, framåt eller (som här) en kombination.

# 7: Ivy League med Mid Fade

Denna mellanhöga blekning ser väldigt trendig ut med skägg. Rena linjer runt templen och längs pannan bibehåller det stadgodkända utseendet. Använd gel eller pomade för att forma håret framåt. Dra upp håret med fingrarna för struktur och volym.

# 8: Ivy League med rena linjer

Denna Ivy League-frisyr har rena linjer och en mjuk stil, så den läser mer urbana och mindre preppy. För män med tjockare hår är det lättare att bära mycket korta längder. Be din frisör om en blekning som avsmalnar mot nacken istället för att gå rakt.

# 9: Ivy League beskuren stängd

För en klassisk version av denna frisyr, låt den inte bli för stel. Använd bara tillräckligt med produkt för att uppnå sidodelen. De främre och övre delarna av håret ska vara så släta och lätta att ta på som möjligt för att hålla sig trogen mot det ursprungliga utseendet.

# 10: Slicked framåt frisyr

Att kamma håret direkt i ansiktet var mycket populärt på 1990-talet och gör en snabb comeback. Varför? Det är ett roligt utseende som är universellt smickrande. Du måste kamma håret när det är vått. Om du väntar tills det torkar kommer du att få mycket svårare.

# 11: Snygg genväg till sidan

Med denna Ivy League-frisyr hålls håret på toppen till en medellång längd, ungefär en tum. Tona böjer sig runt huvudet och faller ner mot nacken. Med tjockt hår behöver du inte göra för mycket för att uppnå volym. Använd bara en liten mus och voila!

# 12: gelat kort hår

För ett super rent utseende, fortsätt och ta lite gel. Du behöver en fin tandkam och vått hår. Gnugga lite gel i dina handflator innan du applicerar så att det fortsätter jämnt. Kamma sedan. När det är fixat, röra dig inte med det!

# 13: taggig stil

Detta snitt ser bra ut på tjockt mörkt hår. Stilen hittar balansen mellan rörigt och perfekt. För att uppnå den svåra balansen, kamma allt framåt med pomade och röra sedan lite med fingrarna när det är perfekt. Med långt hår är det taggiga utseendet lättare att uppnå.

# 14: sidodel och hög blekning

Denna höga blekning går hela vägen åt sidan för ett klassiskt och modernt utseende som alla rullas in i ett. Få den rakade delen som en accent och njut av din Ivy League-frisyr med en hipster-atmosfär.

# 15: upprorisk stil

Med en medium-hög blekning och långt texturerat hår på toppen, har denna frisyr stil mycket personlighet. Medan topparna är definierade är den övergripande stilen fortfarande spelbar, inte för stel. Tricket är att använda en texturiserande kräm istället för en gel. Du kommer att bli förvånad över hur bra dessa produkter håller hela dagen.

# 16: Faux Hawk Fade

Här är en frisyr som visar att du inte är för blyg för att vara annorlunda. Avsmalnar i nacken och bleknar in i huden på sidorna. Du får en subtil faux hawk-effekt som är precis rätt nivå av punk – din flickvän kommer att älska det, men din chef kanske inte ens märker det.

# 17: blekt klipp för vågigt hår

Här är en murgröna liggande frisyr som fungerar bra med naturliga vågor. Även om det ofta anses vara ett bra frisyralternativ för rakt hår, ser det tydligt bra ut med vågor också. Eftersom vågigt hår har en naturlig struktur och volym behöver du inte ens använda några stylingprodukter.

# 18: Ivy League och full skägg

Hej skägg! Okej, låt oss gå tillbaka till frisyren. Osynliga brännskador på sidorna och tinnande hudtempel är moderna tillskott till alla frisyrer (särskilt de som åtföljs av ett skägg). Det som verkligen fungerar med denna klippning är hur håret kammas i sidled och uppåt. Geni.

# 19: Crop Side Frisyr

De super korta skotten av snittet ser bra ut med håret kammat åt sidan. Ditt dagliga underhåll tar bara några minuter. Det verkliga åtagandet är dina vanliga nedskärningar. Planera att sitta i frisörstolen i en halvtimme minst en gång i månaden (två gånger om du rymmer det).

# 20: Kort och enkel murgrönsliga

Denna Ivy League-frisyr har toppen av håret som inte växer mycket mer än en tum, vilket ger hela utseendet en mycket mer atletisk känsla. Eftersom den är så kort ser den här stilen bra ut på en mängd olika hårtyper, från tjock till fin och rak till lockig.

Så vilken murgröna ligafrisyr är din favorit? Förslag: välj din flickväns favorit (du är välkommen). Du behöver inte snygga titlar; allt du behöver göra är att sätta in fem till minuter med styling varje dag och du kommer att se snygg och professionell ut.